Home Uncategorized Zelfgemaakte zalmsalade voor op brood

Zelfgemaakte zalmsalade voor op brood

by It's a nory story
2738 views
broodje zalmsalade

Foto: It’s a Nory Story

Afgelopen week was het voor mij klaar. Ik wilde meer variatie in mijn eten en ik wilde meer dingen leren dus ik besloot om meer eten zelf te maken en nieuwe dingen te proberen. Ik wil dit voor jullie niet achter houden dus zullen er de komende tijd, gezonde, nieuwe recepten komen. Laten we beginnen met een zelf gemaakt zalmsalade voor op brood.

ingrediënten zalmsalade

Foto: It’s a Nory Story

Ik had een paar weken geleden in het weekend zalm gegeten en ik kreeg het niet helemaal op. Ik had toen gekeken wat ik er verder nog mee kon doen en ik besloot er een salade van te maken. Ik keek in het boek ‘In 20 minuten van XL naar S’, waar super lekkere recepten in staan, en vond deze salade. Eigenlijk is het te simpel voor woorden. Je hebt maar vier dingen nodig:

  • Eén zalmmoot
  • Griekse yoghurt
  • Dille
  • Kappertjes

Het lekkerste is om een gekookte zalmmoot te gebruiken maar als je die niet hebt dan kan je ook plakken gerookte zalm pakken. Je strekt de zalmmoot in kleine stukjes. Voeg de Griekse yoghurt, kappertjes en dille toe en meng alles door elkaar. Voeg alleen niet meteen alle yoghurt toe want de smaak kan anders heel overheersend zijn.

Dus mocht je van de week zalm eten en je krijgt het niet helemaal op, maak dan eens deze salade voor op brood. Je kan het ook de avond van tevoren maken zodat je het de dag daarna mee kan nemen naar het werk of voor op school.

Heb je je al aangemeld voor de maandelijkse nieuwsbrief?

Facebook Comments

Related Articles

1 comment

Lieke 19 maart 2017 - 18:07

Hm dit klinkt heerlijk! Ik doe dit altijd met tonijn.

Reply

Leave a Comment