Home Persoonlijk 6x cosplay tijdens Dutch Comic Con 2017 winter editie | PLOG

6x cosplay tijdens Dutch Comic Con 2017 winter editie | PLOG

by It's a nory story
2108 views

In het weekend van 18 en 19 september was het weer Dutch Comic Con in Utrecht. Duizenden mensen kwamen een kijkje nemen bij de nieuwste spellen, zochten naar nieuwe merchandise van hun favoriete serie, ontmoeten hun favoriete acteur (zoals Jared Gilmore van Once Upon a Time) of deden mee met een cosplay wedstrijd.

En laat ik het nu net over dit laatste willen hebben. Ik was voor de eerste keer naar de Dutch Comic Con en ik keek mijn ogen uit. Ik had mijzelf wel ingesteld op verklede mensen, maar dit ging veel verder dan ik ooit had verwacht. Meisjes die hun haren scheren zodat ze op Eleven van Stranger Things lijken (zoals het meisje hierboven), een jongen die heel de dag in een opblaasbaar dinosauruspak liep en  mensen die super veel geld en uitgeven voor goed uitziende cosplay pakken.

In de slider hieronder heb ik zes foto’s met verschillende mensen die allemaal verkleed waren voor de Dutch Comic Con.

 • DCC
  “You need to find yourself a girl, mate.”
 • DCC
  "Bad... bad..."
 • DCC
  "tale as old as time..."
 • DCC
  "Should I stay or should Eggo?"
 • DCC
  Je kan zelfs mee doen aan competities
 • DCC
  Sommige mensen geven echt veel geld uit aan cosplay...

Facebook Comments

Related Articles

1 comment

olivia 28 januari 2018 - 21:40

wat awesome dat mijn foto als hoofd foto is gekozen ! 🙂

Reply

Leave a Comment