Home PersoonlijkChristmas 8 days before christmas: ugly christmas sweater!

8 days before christmas: ugly christmas sweater!

by It's a nory story
christmas sweater
PicMonkey Collage

Foto: It’s a Nory Story

De mooiste tijd van het jaar is weer in zicht: Kerst! Ik vind dit, naast oud & nieuw, de leukste feestdag van het jaar. Het is dan wel dat ik het woord kerst niet zo heel leuk vind dus ik gebruik liever het woord Christmas. Misschien komt het doordat ik altijd naar filmpjes kijk van mensen die kerst vieren in Amerika. Dit is zoveel groter en zoveel leuker dat ik dit graag ook hier in Holland zou willen gaan doen. Daarom wil ik ook deze 8 days before christmas beginnen met de geweldige ugly christmas sweaters!

Een ugly christmas sweater is echt iets Amerikaans. Het heeft zelfs een speciale soort feestdag gekregen! National ugly christmas sweater day! Dit jaar valt deze op 18 december, morgen dus! Ik zou daarom zeggen: houd je niet in en trek je lelijkste kersttrui aan naar school, je werk, als je boodschappen gaat doen of wanneer je gaat sporten.

Om jullie nu alvast in de stemming te laten komen zal ik mijn collectie kersttruien laten zien zodat jullie een beetje inspiratie krijgen om voor vrijdag een leuke, en goedkope, ugly christmas sweater te kopen. The uglyness gaat van erg naar erger maar omdat het dan weer zo erg is maakt het eigenlijk weer zo dat het mooi wordt.

christmas sweater

Foto: It’s a Nory Story

LET IT GOOOOO! Tja als je Frozen fan bent dan kan je deze trui niet laten liggen. Ik heb deze trui vorig jaar bij de Primark gekocht en ik dacht dat ze deze niet meer zouden hebben maar afgelopen week heb ik een soort gelijke gezien bij dezelfde winkel. Een tip als je zulke truien gaat kopen: pak altijd een maat groter. Niets is zo lekker om weg te kruipen in je grote sweater. Olaf is echt het toppunt van kerst voor kinderen de afgelopen jaren en rond deze tijd krijg ik dan ook veel leuke reacties als ik ga oppassen en ik deze aan heb. De sweater kost ongeveer €12,99

IMG_6639

Foto: It’s a Nory Story

Nieuwste aanwinst

Dit is mijn nieuwste aanwinst! een trui die van binnen en buiten helemaal zacht is en super lekker zit. De enige fot die ik dit jaar heb gemaakt is dat hij precies past, wat inhoud dat ik niet geheel comfy in mijn sweater kan rondlopen. Dit is wel een beetje jammer maar als dat het enige is dan vind ik het niet zo erg. Zoals je kan zien is dit nou niet de meest ugly sweater ever maar ik vond hem toch leuk genoeg om hem te kopen. Er staan rendieren en een kertboom op. Op de achterkant staat dan wel weer Merry Christmas waardoor het een goed kerstgevoel geeft. Deze sweater kost €12,99

IMG_6750

Foto: It’s a Nory Story

“Dear Santa, I want it all!” is echt zo’n foute tekst waarvan ik gewoon denk WTF waarom zou je ooit zoiets zeggen? Het is een sweater die niet heel glittert en heel erg opvalt maar hij is toch wel fout door de tekst. Wanneer je dus een ugly sweater wil maar ook weer niet teveel wil opvallen is dit de perfecte optie. Hij is, net als alle andere sweaters lekker zacht van binnen maar niet zo fluffy van buiten. Hij kost €12,99 maar ik weer niet zeker of deze ook in Nederland te koop is want ik heb deze uit Engeland.

IMG_6753

Foto: It’s a Nory Story

En als laatst hebben we deze trui. Het is een rode met allemaal skiërs over je schouders heen. Hij is van een totaal andere stof gemaakt dan de vorige drie want hij jeukt echt heel erg als je hem aan hebt. Dit is een sweater die je vooral zal zien als mensen naar de schaatsbaan gaan of het NK schaatsen gaan kijken. Het geeft mij ook echt een schaatsgevoel door de stof, de kleur en de skiërs. Deze sweater heb ik nu al een tijdje dus ik denk niet dat ze deze nog ergens verkopen, zo wel laat het mij weten!

Nou dit was het begin van de “… days before Christmas!” Ik hoop dat ik jullie een goede inspiratie heb kunnen geven voor kerst en vergeet niet: Morgen is het “National ugly christmas sweater day” dus trek je lelijkste trui aan en plaats een foto op mijn facebook pagina.

Facebook Comments

Related Articles

1 comment

Vivian 18 december 2015 - 19:49

Leuk!! Ik wil er ook een aanschaffen

Reply

Leave a Comment