img_1017

Zoals sommige misschien al wisten had ik vorige week nieuwe kleren besteld. Dit had ik gedaan omdat het nu toch wel kouder wordt en ik wat meer warme kleding wilde hebben. Ik ben toen op Boohoo.com gaan kijken en heb daar een paar leuke dingetjes gevonden. Vandaag laat ik zien wat ik allemaal heb gekocht.

trui

Laten we beginnen met deze trui. Hij is best wel groot waardoor hij los hangt en je er lekker in kan verstoppen. Hij lijkt een beetje blauw maar eigenlijk is hij ‘bottle green’. Aan de zijkanten zit een soort schoenveter idee, zoals op de foto rechts. Dit maakt de ‘standaard trui’ toch net iets leuker. Het rare aan deze koop was dat er een andere foto op internet staat en ik dus de verkeerde trui heb gekregen. Echter vind ik het niet heel erg want ik vind deze ook heel mooi en de prijs was het zelfde. De trui was €23,00.
shirt

Deze oversized shirt is er eentje die ik al langere tijd wilde. Ik heb namelijk deze rode broek al een lange tijd maar ik kon er nooit een normaal shirtje op dragen omdat mijn buik dan te ‘aanwezig’ was. Ik snapte dan ook nooit hoe mensen hun shirts zo ‘plofferig’ konden krijgen, nu wel. Het is een shirt gemaakt van Elastaan en dat betekend dat hij rekbaar is, wat wel heel fijn is want dan zit het allemaal niet zo strak. Het is in de kleur ‘khaki’ maar het is niet een effen kleur. Dat maakt het net iets mooier om zo te dragen.  Hij kost €9,00.
shirt-en-blazer

Dit zijn twee kledingstukken in 1 foto. Laten we beginnen met de blazer. Het is een witte blazer met grote bloemen erop. De stof voelt zacht aan en dat vind ik wel fijn omdat ik ook van die blazers heb die heel hard of ruw voelen. De blazer kost €18,00.

Het tweede kledingstuk is het shirtje. Het is een shirtje met een hoge nek en zonder mouwtjes. Hij is officieel geen  croptop maar ik vind hem toch best wel kort waardoor ik hem alleen maar zal dragen boven deze boek. Dit shirt is alleen te koop in het zwart en kost €6,00.

jurk

En als laatste, maar zeker niet de minste: een watermeloen jurkje! Ik weet dat dit niet echt iets voor in de herfst is maar ik kon hem niet laten liggen. Hij was gewoon te leuk en ik wil mezelf meer jurkjes laten dragen dus ik vond dit wel en leuk begin. Het is een vormfitting dress wat betekend dat hij nauw aansluit. Hier ben ik eigenlijk niet heel erg van maar op een of andere manier vind ik dat bij deze jurk niet erg. De jurk kost €11,00.

Dit waren alles! Als je op de prijzen klikt dan kom je op de pagina van het kledingstuk. Ik ben heel erg blij met alles wat binnen is gekomen en ik denk dat ik zo de herfst wel kan doorstaan.

Bij welke online winkel shop jij het liefst? Laat het weten in de comments!

Facebook Comments

5 thoughts on “Nieuwe kleding van Boohoo! | Reviews”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.