Home Persoonlijk Een korte brief naar 2018

Een korte brief naar 2018

by It's a nory story
1415 views

Lieve 2018,

Wat moet ik van jouw zeggen? Het was me toch een jaar. Een jaar wat ik graag zou hebben willen overslaan voor zoveel redenen, maar dat zou eigenlijk niet goed zijn. Ik weet nog dat ik december 2017 tegen je zei dat je mij veel goeds moest brengen dit jaar want dat had ik nodig. Deels heb je dit kunnen waarmaken.

Maar lieve 2018, je bent toch wel een zwarte bladzijde in het boek dat ik sinds 1997 schrijf. Een bladzijde die ik het liefst zou willen herschrijven, maar jij en ik weten allebei dat dit niet kan. Het jaar waarin ik officieel een eigen bedrijf ben begonnen. Het jaar waarin ik mijn propedeuse heb gehaald. Het jaar waarin ik voor mezelf heb gekozen en eindelijk naar Amerika ben gegaan.

Maar dit is ook het jaar dat je iemandvan mij afpakte. Iemand die sinds de eerste bladzijde in 1997 in mijn boek geschreven staat. Die mijn leven voor een groot gedeelte heeft bepaald maar die er nu niet meer bij zal zijn. Niet wanneer ik een vriend krijg, niet wanneer ik slaag voor mijn diploma, niet wanneer ik kinderen krijg. Maar die wel altijd een oom zal zijn. Want ook al is hij er niet, hij zal er altijd voor mij zijn.

Lieve 2018, ik wil je knuffelen maar tegelijkertijd wil ik je ook heel graag slaan en schoppen en uitschelden voor alles wat je mij dit jaar hebt gegeven.

Fijne kerst, geniet van je laatste dagen die je hebt en kan je alsjeblieft tegen 2019 zeggen dat ik nu wel echt klaar ben met het slechte nieuws en dat ik eens een leuk en gezellig jaar wil hebben.

Lots of love all the way from the USA,

Noortje/Nory

Facebook Comments

Related Articles