Home PortfolioDAS Mediacentrum Coldcase Wies Hensen

Coldcase Wies Hensen

by It's a nory story
826 views

Voor het Valkenswaards Weekblad mocht ik een artikel schrijven over de moordzaak op Wies Hensen. Deze coldcase heeft veel aandacht gekregen in de zomer van 2021. De politie had een bus geplaatst in Budel waar bezoekers van de kermis met een VR-bril op het plaatsdelict konden staan. Op deze manier hoopt de politie meer informatie te krijgen en de zaak kunnen oplossen. Wies Hensen werd namelijk na een avond op de Budelse kermis dood gevonden en de zaak is nooit opgelost.

Voor het artikel ben ik naar Budel gegaan, heb ik zelf de bril opgedaan en ben ik met de politie in gesprek gegaan. In het artikel wil ik de mensen meenemen in mijn beleving met de bril en het doel van de actie duidelijk maken.

https://www.valkenswaardsweekblad.nl/nieuws/algemeen/28995/-die-bril-plaatst-je-echt-op-de-vindplek-

Facebook Comments

Related Articles