Home Persoonlijk Dag 1: Nederlands examen! | examenvlogger

Dag 1: Nederlands examen! | examenvlogger

by It's a nory story
1328 views

Vandaag is dan de dag! Het eindexamen is begonnen. Ik start met het Nederlands eindexamen, hier ben ik niet heel zenuwachtig voor aangezien dit alleen leesteksten zijn en ik weet van mezelf dat ik dit goed kan, het is daarom ook wel fijn dat het hiermee begint zodat ik een rustige start heb en niet meteen in de stress kom.

Ook ben ik woensdag naar Omroep Brabant geweest, daar ben ik in de uitzending van Onder Ons geweest waar ik uitlegde wat ik nou deze periode ga doen. Verder zet ik mijzelf ook een beetje te kijk op het einde. Dit was een heel speciale ervaring en het was zo leuk om mee te maken. De mensen waren allemaal heel aardig en ze deden helemaal niet moeilijk, ze maakten allemaal een praatje met je en veel herkenden mij ook van de artikels die al op Omroep Brabant staan. Het was dus wel even raar toen ze mij eerder herkenden dan ik hun hahaha. Heb je de uitzending nu niet kunnen zien of heb je geen Omroep Brabant? Dan kan je hier klikken om naar de uitzending te gaan.

Op naar de volgende dag! Dan heb ik namelijk geschiedenis… heeft iemand nog tips om die door te komen?

Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Facebook Comments

Related Articles

Leave a Comment