Home Persoonlijk Dag 2: Geschiedenis en een interview met wiskunde docent! | examenvlogger

Dag 2: Geschiedenis en een interview met wiskunde docent! | examenvlogger

by It's a nory story
1366 views

Lang weekend zit erop! Ik heb goed kunnen leren maar ik was nog steeds niet zeker van mijn zaak. Ik dacht namelijk heel de tijd dat ik economie het moeilijkst vak zou vinden maar dit bleek dus toch geschiedenis te zijn. Ik was dit afgelopen weekend dus ook alleen maar zenuwachtig en het werd met de dag erger.

Ik weet niet hoe het komt want ik vind geschiedenis heel interessant enzo maar ik krijg gewoon al die kenmerkende aspecten en al die gebeurtenissen niet goed in mijn hoofd waardoor ik in de stress schiet… Het ging dan vandaag ook echt niet goed en het zal mij niks verbazen als ik dit vak moet herkansen.

Maar ja, morgen weer een dag!

Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Facebook Comments

Related Articles

Leave a Comment