Home Persoonlijk Dag 5: Duits ging veel beter dan ik had verwacht! | Examenvlogger

Dag 5: Duits ging veel beter dan ik had verwacht! | Examenvlogger

by It's a nory story
1309 views

Op zondag een artikel plaatsen dat ik mijn examen Duits heb gemaakt? dat klopt niet echt… Echter is het zo dat ik de afgelopen twee dagen best wel druk ben geweest met van alles en nog wat waardoor ik niet de tijd had om iets te schrijven. Mijn vlog is echter wel op YouTube verschenen, waardoor sommige hem al konden zien als ze op de site van Omroep Brabant keken of op mij geabonneerd zijn. Ik had dus afgelopen mijn Duits examen en hij ging echt heel erg goed! Dit had ik niet echt verwacht maar ik heb waarschijnlijk een 7,3!

Nu nog 2 toetsen te gaan; Wiskunde A en Economie… wish me luck!

Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Facebook Comments

Related Articles

Leave a Comment