Home Persoonlijk Dag 6: Wiskunde A werd een groot drama! | examenvlogger

Dag 6: Wiskunde A werd een groot drama! | examenvlogger

by It's a nory story
1390 views

Dacht je dat je het moeilijkste hebt gehad… komt wiskunde A ineens voorbij… Ik begon de dag heel vrolijk en met goede moed dat ik dit zou gaan halen aangezien ik dacht dat ik wel goed had geleerd enzo maar toen ik uiteindelijk daar zat kon ik wel janken. Het weer was zelfs slecht dus die wisten eigenlijk al dat ik het verpest had.

Het ging zo belabberd en ik was er heilig van overtuigd dat ik een 3 zou hebben waardoor ik meteen gezakt zou zijn. Ik heb wel overal iets ingevuld maar ik wist gewoon dat een hoop niet klopte waardoor ik mij heel rot voelde. Op het eind heb ik mijn antwoorden weer mee naar huis genomen en nagekeken waar ik dus achter kwam dat ik gelijk had.

Gelukkig nog maar 1 toets en dan ben ik eindelijk klaar!

Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Facebook Comments

Related Articles

Leave a Comment