Home Persoonlijk Dag 7: maakt economie alles weer goed? | examenvlogger

Dag 7: maakt economie alles weer goed? | examenvlogger

by It's a nory story
1258 views

Mijn kans op slagen is weer hersteld! Vandaag had ik Economie en ik had mij hier goed op voorbereid. Ik heb heel de ochtend uitlegfilmpjes gekeken en door mijn aantekeningen gebladerd. Gister had ik nog een economie examen gemaakt waar een steady 5,5 uitkwam dus ik ging er met alle vertrouwen in.

Het maken ging erg goed! Het viel allemaal reuze mee en ik zat mijn toets met een grote glimlach te maken. Ik had mijn antwoorden natuurlijk weer op het eind opgehaald en meteen thuis nagekeken. Veel tijd had ik echter niet want ik moest een uur later al weer oppassen, het gewone leven gaat namelijk ook weer door!

Ik vond het heel erg leuk om dit te doen, het vloggen beviel mij eigenlijk wel!

Wat vinden jullie? Willen jullie meer of minder vlogs? Laat het weten in de comments

Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Facebook Comments

Related Articles

Leave a Comment