Home Persoonlijk Dag 8: eindexamens zijn voorbij, op naar het gala! | examenvlogger

Dag 8: eindexamens zijn voorbij, op naar het gala! | examenvlogger

by It's a nory story
1434 views

Examens zijn voorbij en dat betekent feest! Het gala is iets dat elke school denk ik wel heeft; iedereen in een mooie jurk of in een net pak, de meest luxe of rare auto’s, die rode loper waar je met “je favoriete leraar” naar binnen loopt en om niet te vergeten dat feest! Ik had twee jaar geleden al eens gala gehad op het vmbo en dat was al heel leuk, maar deze dag wilde ik toch net iets mooier maken.

Ik heb er namelijk een hele dag van gemaakt in plaats van alleen een avond. Ik ben ’s ochtends gaan ontbijten met mijn beste vriendin, die ook gala had die dag. We hadden ons daarna helemaal klaar gemaakt en toen nog een lange fotoshoot gehouden. Uiteindelijk zijn we met een Engelse taxi naar het gala gereden en hebben we de tijd van ons leven gehad.

Gala was zeker geslaagd, nu mijn examens nog!

Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Facebook Comments

Related Articles

Leave a Comment