Home Disclaimer

Disclaimer

by It's a nory story

It’s a Nory Story is mijn persoonlijke blog waar ik artikelen schrijf over eten, het leven van een millenial, au pair leven en nog veel meer onderwerpen. Mijn blog is persoonlijk en ik wens dan ook geen bespottende reacties naar mij toe. Bovendien is het niet toegestaan om je op welk account dan ook voor te doen als mij of mijn content zonder mijn toestemming en vermelding te gebruiken.

Gesponsorde artikelen

Ik werk soms samen met bedrijven/merken, die mij producten opsturen om te testen voor mijn blog. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet, de reviews zijn altijd geschreven vanuit mij en dus ook gebaseerd op mijn mening. Het kan dus zo zijn dat jij een product niet fijn vind, maar ik wil je met mijn blog niet aanzetten tot het kopen van producten. Ik deel gewoon graag producten die ik leuk vind of juist producten die ik minder fijn vind, maar dat vermeld ik er altijd bij.

Om verwarring te voorkomen, geef ik het altijd aan wanneer ik een artikel schrijf in samenwerking. Onderaan dergelijke artikelen vind je dan ‘Dit is een gesponsord artikel.’ Dit betekent dat ik het product opgestuurd heb gekregen, ik betaald heb gekregen voor de post of dat het artikel een link bevat waarvan ik een deel van de opbrengst krijg. Een affiliate link levert jou géén extra kosten op, maar ik kan er de kosten van mijn website mee betalen! Een samenwerking beïnvloedt mijn mening overigens nooit.

Fotogebruik

Ik besteed veel aandacht aan mijn blog en alles wat daar bij komt kijken. Alle foto’s die je kan vinden in de artikelen zijn van mij of van andere personen die hun foto’s rechtenvrij hebben gesteld. Ik stel dit bij deze niet. Mocht je foto’s van mijn blog willen overnemen zie ik graag een mail naar info@norystory.nl tegemoet en kunnen we iets regelen.

Niet aansprakelijk

Net zoals ik de productfoto’s, andere foto’s en video’s zelf maak, zijn alle artikelen door mij zelf geschreven. Aan de inhoud van norystory.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Ik ben niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het bezoeken van mijn blog / social media kanalen of het gebruiken van producten die ik heb benoemd op mijn blog of social media kanalen. De informatie op mijn blog, kan op elk moment door mij gewijzigd worden, om eventuele onjuistheden aan te passen of informatie te kunnen aanvullen.