Home Persoonlijk Efteling vlog | Aangevallen door wolf en speelgoed kopen

Efteling vlog | Aangevallen door wolf en speelgoed kopen

by It's a nory story
1381 views

Nog maar 10 dagen en dan ga ik naar Amerika. Daarom begin ik vanaf vandaag allemaal dingen te doen die ik dadelijk niet meer kan doen. Een ding daarvan is een lange dag doorbrengen bij de Efteling. En dat heb ik ook zeker gedaan.

Tijdens de zomer is de Efteling een heel stuk langer open dan normaal. Van tien uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds ben ik samen met mijn schoonzus Wendy in de Efteling geweest. Een leuke bijkomstigheid is het feit dat er een negen pleinen festijn is tijdens de zomer. Vanaf zeven uur zijn er op negen verschillende plekken in het park optredens.

Mijn favoriet was toch wel het optreden in het sprookjesbostheater. Hier werd door wolf (van roodkapje) zijn kant van het verhaal uitgelegd en vertelde hij dat er allemaal leugens in het boek stonden. Ik heb heel erg gelachen om heel het spektakel. Echt een aanrader!

Facebook Comments

Related Articles