Home Persoonlijk Must-see fan film: Voldemort Origins of the Heir

Must-see fan film: Voldemort Origins of the Heir

by It's a nory story
3551 views


Het duurt nog even voordat we de nieuwe film van Fantastic Beast kunnen zien, maar door Tryangle (een Italiaans filmbedrijf) kunnen we wel verder fantaseren hoe het in de wereld van Harry Potter aantoe gaat. Om nog specifieker te zijn: hoe Tom Riddle is geworden wie hij is geworden. (You-know-who).

We kennen natuurlijk allemaal Harry Potter. We kennen zijn verleden, heden en toekomst. In alle drie komt ook hij-die-niet-genoemd-mag-worden in voor. We weten dat hij de sterkte tovenaar ter wereld wil worden, dat hij er alles voor doet en dat hij zijn ziel in zeven gruzelementen heeft gestopt. Maar nu is de grote vraag: hoe kwam Tom Riddle tot het punt om dit alles te doen? Dat is wat Tryangle beantwoordt wilde krijgen. En ik ben best wel blij dat ze dat hebben gedaan.

Waar het allemaal mee begon

Het begon allemaal met een teaser en trailer. En deze werden echter vaker bekeken dan ze hadden verwacht. Het schoot heel de wereld over en iedereen wilde weten waar de film over ging. Sommige hadden het idee dat het bedrijf samenwerkte met J.K Rowling en andere dachten dat het een slecht gefilmde fan fiction zou worden.

Al snel kwam er een tweet van J.K Rowling. Het kwam niet van haar af, de verhaallijn is door de Italianen verzonnen, maar ze wenst ze wel succes. Deze tweet werd gezien als een soort goedkeuring, wat geweldig is als je goedkeuring krijgt van de maker van Harry Potter. Er moest alleen wel een ding belooft worden: de film moest voor iedereen beschikbaar zijn en er mochten geen inkomsten uit voort komen.

Het artikel gaat verder na de teaser.

Eindelijk is hij er dan!

Toen kwam de dag: 13 januari 2018. De dag dat ‘Voldemort: origins of the Heir’ in premiere ging. Ik heb hem meteen gekeken omdat ik erg benieuwd was naar het eindresultaat. En ik moet zeggen dat ze het er goed vanaf hebben gebracht. Je merkt natuurlijk wel dat het een ‘fan film’ is, het is niet op de kwaliteit die  J.K. Rowling kan brengen. Maar ze komen aardig in de buurt.

De film duurt ongeveer 52 minuten, maar hij voelt als een kwartier. Het begint meteen heel spannend, maar het duurt even voordat je door hebt waar het precies over gaat. Alles valt eigenlijk pas bij elkaar in de laatste 10 minuten. De special effects zijn echt heel goed. Vooral voor zo’n filmbedrijf dat nog niet zo groot is.

Ben je nu zelf benieuwd naar de film? Dan kan je hem hieronder bekijken.

Facebook Comments

Related Articles