Home Au pair Alleen maar gedanst tijdens mijn goodbye party!

Alleen maar gedanst tijdens mijn goodbye party!

by It's a nory story
goodbye party

Foto: Nory Story

Zaterdag 30 juni was het eindelijk zo ver: mijn goodbye party! Mijn vertrek is pas 30 juli, maar omdat mensen vanaf begin juli al op vakantie zouden gaan vierde ik het alvast een maand van tevoren. En feesten hebben we wel gedaan ja!

Vrijdag begonnen we al met decoreren en heel de tuin klaar te maken. Er zouden namelijk tussen de veertig en vijftig mensen langskomen om afscheid te nemen. We hadden echt heel erg mazzel dat het zo lekker weer was want in ons kleine huisje hadden zoveel mensen niet gepast.

Heel de vrijdagavond en zaterdagochtend zijn we bezig geweest met het maken van de hapjes, want we verwachtte veel mensen en die moesten natuurlijk wel goed te eten hebben. Samen met mijn beste vriendin en mijn ouders ben ik heel de dag in de weer geweest en ’s middags begon het mooie feest. Bijna alle mensen die ik erbij wilde hebben waren gekomen.

Dansen, vals zingen en nog valser zingen

Het feest was voor mij echt een topper. Ik heb tegen iedereen kunnen vertellen over mijn hostfamily, ik heb allemaal leuke cadeautjes voor mijzelf en voor mijn hostkindjes gekregen en ik heb lekker gedanst en vals gezongen. Vooral het laatste heb ik gedaan. Wanneer ik samen ben mijn mijn beste vriendin of mijn vrienden dan zet ik altijd mijn super toffe, hippe, helemaal geen foute muzieklijst van Spotify op. Met de geweldige naam “Happy preppy auto tunes” kan je mijn lijst vinden op Sportify (of je scrolt een klein beetje naar beneden dan kan je hem ook vinden).

Het zijn alleen maar meezing liedjes en samen met mijn vrienden zongen we alle nummers mee die op de lijst staan. Toen ik mee aan het zingen was met ‘Rampeneren’ van The Partysquad besefte ik mij wel ineens dat ik zo ontzettend blij ben met alle vriendinnen die ik heb. Dat ze lekker gek doen met mij en dat ik gewoon mijn gekke zelf kan zijn.

Feestartikelen

Een Amerikaans themafeest kan natuurlijk niet zonder de feest artikelen. Via internet ben ik bij online carnavalswinkel Vegaoo.nl gekomen. Zij hebben voor alle gelegenheden feestartikelen. Van vlaggetjes tot verkleed kleding voor tijdens carnaval, ze hebben het allemaal. Ik had alleen een hoop versiering nodig dus dat ben ik gaan zoeken.

De site is heel overzichtelijk en het heeft een makkelijke zoekbalk waardoor je snel je gewenste producten kan vinden. Van alle producten hebben ze foto’s waardoor je ook precies weet wat je uiteindelijk krijgt.

Ik heb vlaggetjes, prikkers, tafeldecoratie, tafelkleden, hoeden en natuurlijk van die grote Amerikaanse rode bekers besteld. Alles kwam binnen een week binnen. Dat is wel erg fijn want dan weet je dat je een week voor je feestje nog decoratie kan scoren.

goodbye party
Foto: It’s a Nory Story

All the American food!

Een feestje bij mij thuis is niet compleet zonder hapjes. En het liefst in thema. We hadden tijdens het feest alleen maar Amerika gerelateerde hapjes: pigs in a blanket (worstjes in bladerdeeg), hotdogs, hamburgers, popcorn, Amerikaanse chips en de klapper van de dag was toch wel de crispy potato bites.

Deze aardappelhapjes komt uit een receptenboek van mijn hostmom. Ik wilde mensen namelijk verrassen met iets wat ze waarschijnlijk nog nooit hebben gehad. En het was een hit! Iedereen wilde het proberen en ze vonden het allemaal super lekker. Er werd ook heel veel naar het recept gevraagd en om het voor iedereen makkelijk te houden heb ik het recept hier op mijn blog geplaatst.

Dit is een gesponsord artikel

Wil je mijn au pair avonturen blijven volgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Facebook Comments

This post is also available in: enEnglish

Related Articles