Home Persoonlijk Beetje gek doen tijdens een fotoshoot | Personal

Beetje gek doen tijdens een fotoshoot | Personal

by It's a nory story
1589 views

Foto: Nathan

Afgelopen zondag was mijn moeder jarig en moesten we een cadeau verzinnen. We hadden een paar jaar geleden een fotoshoot gehouden met z’n vieren en de leukste foto hangt nu bij ons in de woonkamer. We vonden het wel een mooi idee om nieuwe foto’s te laten maken, dus gingen we met z’n alle naar een parkje in Eindhoven.

We hadden vorige week dinsdag afgesproken om foto’s te maken. We moesten er alleen wel voor zorgen dat mama niks door zou hebben dus verzonnen we een smoes. Mijn broer en ik zouden samen naar de film gaan. Mijn andere broer woont namelijk niet meer thuis dus die had het een stuk makkelijker. Nou, wij dus weggekomen en op naar het park. De vriendin van mijn broer had namelijk een mooi plekje gevonden waar we foto’s konden maken.

Foto: Nathan

Ik vind het altijd leuk om een beetje gek op foto’s te staan. Ik vind het namelijk niet leuk als je van die al te serieuze foto’s hebt, want dat is niet hoe wij zijn. We zijn allemaal spontaan en leuk en ik vind het mooi als je dat in foto’s terug kan zien. Wanneer je dan langs zo’n fotolijst of canvas loopt je steeds weer moet lachen om zo’n foto. Dat vind ik mooi.

Het leukste aan zo’n fotoshoot vind ik het gezicht van mijn oudste broer (achteraan op de foto hierboven). “oh god, daar begint het” of “nu is Noortje aan de beurt, dat kan wel even duren” zijn vaak zinnen die uit zijn mond komen wanneer we zoiets doen. Hij kijkt dan een beetje bedenkelijk en misschien vind hij het een beetje gek dat ik zo doe, maar ik denk dat hij het diep van binnen wel grappig vindt. Hij is immers ook de gene die steeds in mijn zij prikt of een duwtje in mijn knieholte geeft, in de hoop dat ik in de lach schiet.

Mijn andere broer? Ja, die gaat gewoon lekker mee met de gekkigheid. Soms proberen we nog wel serieus te doen maar na tien seconden is dat ook al weer voorbij. We hebben altijd zoveel lol tijdens zo’n fotoshoot en er komen altijd de meest geweldige foto’s uit.

Owja, en om het verhaal even af te sluiten. Mijn broer en ik kwamen te vroeg thuis dus zeiden we dat de film heel kort was. Tip voor mensen die deze smoes ook willen gebruiken: zorg dat je een moeder hebt die niet kijkt waar de film afspeelt en hoe lang zo’n film duurt.

Facebook Comments

Related Articles

Leave a Comment