Home Persoonlijk Geslaagd of gezakt? | Eindexamenvlogger

Geslaagd of gezakt? | Eindexamenvlogger

by It's a nory story
1340 views
Geslaagd of gezakt?

Foto: It’s a Nory Story

Gisteren was een heel belangrijke dag voor mij, ik kreeg namelijk te horen of ik geslaagd zou zijn. Nou was het dus zo dat ik zelf alles al had nagekeken en dus al een beetje wist wat mij stond te verwachten.

Heel de week had ik geen last van zenuwen en vandaag kwam het ineens allemaal, buikpijn, trillingen, het leek net of ik heel erg ziek was hahaha. Samen met Romy hebben we boven onze telefoons gehangen totdat we gebeld werden, nouja ik werd gebeld en zij kreeg een sms’je. Het was een verschrikkelijk uur die maar niet om leek te gaan en de minuten tikte zo langzaam… Toen kwam eindelijk dat telefoontje en kreeg ik mijn antwoord! Ik heb natuurlijk weer alles gevlogd en in het filmpje zie je of ik uiteindelijk geslaagd ben of gezakt…

Iedereen gefeliciteerd die geslaagd is! En voor de mensen met een herkansing; jullie gaan ook gewoon slagen!

Facebook Comments

Related Articles

Leave a Comment