Memoryboard

Herinneringen opbouwen, het mooiste wat er is. Laat staan als je deze herinneringen vastlegt en ergens kan bewaren. Ik had laatst bij de Action een soort kastje gezien waar je allemaal herinneringen in kan stoppen. Deze vond ik zo leuk dat ik hem wel mee moest nemen. Vandaag laat ik zien wat je er allemaal mee kan. Het is dan ook niet een echte DIY maar het is wel een soort inspiratieblogje.

memory

Je hebt 3 varianten van dit bord. Ik vind deze het mooist omdat het op zo’n oud briefpapier lijkt. Verder vind ik dit bord zo leuk omdat het lijkt op een kastje. Het heeft namelijk een deurtje met een magneetje waardoor je alles niet zo maar kwijt kan raken of uit kan vallen. Het komt ook met 3 pinnetjes waarmee je alles vast kan prikken. Dit is echter niet genoeg dus moet je zelf nog wat speldjes kopen. Deze komen in en doosje en die past weer precies in het kastje. Handig!

inhuodmemory board

De memory board is gevuld met schuim waardoor je met kleine speldjes al je herinneringen aan kan prikken. Zo heb ik de label die aan mijn koffer naar Mallorca zat, een lief berichtje van mijn oude mentor, een fotoreeks met een goede vriend en een speldje die ik had gekregen toen ik geslaagd was gepind op het bord.

Je kan van alles doen met het bord. Je kan er namelijk een thema aan geven door er alleen maar vakantie dingetjes op te doen of voor elk kind een eigen en daar dan allemaal foto’s en herinneringen van elk kind apart in zo’n memory board te zetten.

Ik vind het in ieder geval een heel leuk board en ben blij dat ik hem uiteindelijk heb gekocht. Ik hoop ook dat jullie door deze blog een beetje inspiratie hebben gekregen om er zelf ook eentje te maken.

Waar zou jij je memory board mee vullen? Laat het weten in de comments!

Facebook Comments

4 thoughts on “Good memory board | DIY”

  1. Wat een leuk idee zo’n board. Het printje is niet per se mijn smaak maar ik vind het wel leuk om allerlei herinneringen zo te bewaren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.