Home Persoonlijk Happy Halloween! | Personal

Happy Halloween! | Personal

by It's a nory story
2538 views

zombies

Happy Halloween! Ik ben zo blij dat Nederland eindelijk ook halloween begint te vieren. Sinds 2009 griezelen wij elke laatste zaterdag van oktober met Halloween. Elke jaar is er een ander thema en dit jaar was het: Zombies, mummies en insecten. Een feest waarbij wij van november tot oktober mee bezig zijn.

donkerpad

De tocht wordt georganiseerd vanuit ons buurthuis. Wij zijn dus niet de gehele tocht, nee er doen sinds dit jaar 3 straten fanatiek mee. Wij zijn in dat opzich nog wel het grootst maar dat mag de pret niet drukken! Meer mensen is natuurlijk ook meer vreugd. Tegenover de straat staan bij ons geen huizen maar ligt er een parkje. Dat parkje is “ons terrein” om te griezelen. Wij gaan dan ook helemaal los met een heus kerkhof, grafkisten, 40 figuranten, pompoenen, een kapel gemaakt van een 4x8m tent waar de kinderen snoepjes kunnen halen en ga zo maar door.

Zombie in donker

Kijk toch even! Ik ben niet snel blij met mijn foto’s maar toen ik deze maakte was ik toch wel even trots! Dit is Romy, een goede vriendin van mij, die dit jaar weer mee figureert. Ze was, net als ik, verkleed als zombie en wij hadden allebei gekleurde lenzen in. Die lenzen zijn echt geweldig want mensen konden alleen maar over de lenzen praten wanneer ze voorbij ons liepen. Zo werd het wel moeilijk om in je rol te blijven want ik schoot steeds in de lag, Romy daarin tegen niet want die is gewoon een pro.

ED krant

En dan nog even dit. Dit was toch echt wel de klap op de vuurpijl! Maandagochtend, vandaag dus, werd ik wakker met super veel berichtjes; ik stond op de voorpagina van het Eindhovens Dagblad! Ik wist wel dat er fotografen van dagbladen rondliepen, maar van de meer dan duizend mensen kan je niet bepalen wie professioneel is en wie niet. Dit was zeker een goede afsluiter van mijn halloween dit jaar!

Vieren jullie ook Halloween?

Facebook Comments

Related Articles

Leave a Comment