Home Persoonlijk Yeah! Ik heb eindelijk een eigen onderneming

Yeah! Ik heb eindelijk een eigen onderneming

by It's a nory story
1572 views

Foto: It’s a Nory Story

Een heel grote stap heb ik gezet dit jaar. Ik heb sinds 27 februari 2018 een onderneming. Ik kreeg de laatste tijd meer mailtjes van bedrijven die met mij samen wilde werken, maar dan moest ik wel een factuur kunnen sturen. Dat kon ik dus niet en liep ik een aantal deals mis. Dit wilde ik veranderen en daarom heb ik It’s a Nory Story aangemeld als eenmanszaak.

Ik wilde dit al langer, mijn blog als eigen bedrijf. Niet met het doel om heel veel geld te gaan verdienen maar meer om mijn hobby groter te maken en om nog enige inkomsten te hebben als ik dadelijk in Amerika zit. Daarnaast wil ik mij beschikbaar stellen als journalist/tekstschrijver. Door mijn studie journalistiek heb ik de afgelopen jaren veel geleerd qua teksten schrijven en het lijkt mij heel leuk om meer praktijk ervaring op te doen.

Wat betekent dit voor de blog?

Er zal niet heel veel veranderen nu ik een onderneming heb. Ik blijf gewoon schrijven over dingen die ik interessant vind. Er zal gewoon maandelijks een nieuwsbrief komen (meld je hier aan) en ik houd jullie gewoon op de hoogte van mijn heel interessant leventje. Het enige wat anders kan worden is meer gesponsorde artikelen en hier en daar een advertentie in een bericht.

Inhuren als freelancer

Mijn blog is op dit moment mijn hoofdbron qua inkomen, maar ik bied mij daarnaast ook aan als freelancer. Dit kan zijn voor een groot blad of tijdschrift. Maar dit kan natuurlijk ook voor een klein, specifiek bedrijf of tak. Ik sta voor alle soorten opdrachten open.

Ben je, of ken je, zelf een bedrijf die wel een freelancer nodig heeft? Stuur dan een mailtje naar info@norystory.nl voor verdere informatie. Misschien kunnen we wel iets leuks voor elkaar betekenen.

Facebook Comments

Related Articles