Home Persoonlijk Ik word examenreporter van Omroep Brabant!

Ik word examenreporter van Omroep Brabant!

by It's a nory story
1075 views

 

Omroep Brabant

Foto: Wikimedia commons

Vanochtend kreeg ik geweldig nieuws! Ik ben examenreporter van Omroep Brabant geworden! Ik mag van nu tot mijn diploma uitreiking gaan vloggen. Deze vlogs zullen op de site van Omroep Brabant en natuurlijk op mijn eigen YouTube kanaal komen staan. Nu zullen jullie wel denken ‘waar komt dit ineens vandaan?’ maar dat zal ik allemaal eens haar fijn uit gaan leggen.

Een paar weken geleden tagde mijn mentor mij in een bericht van Omroep Brabant waarin stond dat ze reporters nodig hadden die alles wilde gaan filmen tijdens hun examentijd, van wat ik ga doen tot wat ik eet. Ik had me meteen aangemeld omdat dit alleen maar positief kan uitpakken voor wanneer ik in september begin aan mijn opleiding journalistiek. Fanatiek ben ik begonnen met filmen en heb zo een mooie introductiefilmpje in elkaar geflanst (zie het filmpje hierboven). Door dit filmpje heb ik de mensen van Omroep Brabant kunnen overtuigen om mij te kiezen als reporter! Ik zal dus de komende tijd veel filmen en dat betekend dat er ook meer activiteit komt op mijn blog! Wat ik precies allemaal moet doen en wat er wordt verwacht zal ik 3 mei weten, dan heb ik namelijk een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de studio van Omroep Brabant!

Owja over de studio gesproken; ik zal waarschijnlijk ook in de tv-uitzending en op de radio komen! Hiervan komt later nog meer informatie.

Ik heb er al super veel zin in! Jullie ook? Laat in de comments weten wat jullie graag willen zien deze komende weken of misschien hebben jullie wel vragen over het eindexamen die ik kan beantwoorden in een van mijn video’s.

Facebook Comments

Related Articles

4 comments

Teun kwinten 28 april 2016 - 18:17

Gefeliciteerd met het leuke nieuws!!!!

Reply
Lydie 28 april 2016 - 18:01

Wat super leuk zeg. Gefeliciteerd 🙂 ook veel succes met je examens, spannend!
Kleine opmerking trouwens: als ik in de rechterbalk klik op het ‘YouTube’ icoontje, geeft YouTube aan: dit kanaal bestaat niet. Ik weet niet of dat klopt? Haha

Reply
norystory 28 april 2016 - 19:51

Ja klopt! Ik had een foutje gemaakt hahaha maar het is nu opgelost dus nu moet het wel lukken 😀

Reply
Desiree 28 april 2016 - 17:57

Oh Noortje
Wat ontzettend leuk en een mooie ervaring.
Go for it girl !

Reply

Leave a Comment