Home Persoonlijk Irritaties die ik heb als ik bij de kassa sta te wachten

Irritaties die ik heb als ik bij de kassa sta te wachten

by It's a nory story
irritaties kassa
irritaties kassa

Foto: blickpixel

“En een Fijne dag verder!”, dat is wat je altijd aan de kassa hoort wanneer je hebt betaald. Nou denk je vast waar ik naartoe wilt gaan maar ik vroeg me gewoon iets af. Ben ik namelijk de enige die, wanneer je alleen boodschappen ga doen, je hard wordt genegeerd door de cassière.

Zou het komen omdat ze misschien denken dat ik bij van die jeugd hoor die alles negeren en niks terug zeggen? of zou het zijn dat ze het gewoon niet leuk vinden om hun werk te doen?

Denken ze misschien dat ik bij die jeugd hoor die alles negeren en niks terug zeggen?

Dit is toch ook weer zoiets raars. “De jeugd die alles negeerd” zo noem ik het teminste want als ik dan kijk naar mensen van de zelfde leeftijd dan zitten er vaak mensen bij die de cassière negeren en niks zeggen nadat ze betaald hebben. Ik weet zelf als cassière zijnde dat dit soms heel irritant is omdat je uit goed fatsoen gewend bent iemand een fijne dag te wensen. Dat ik dan vergeleken wordt met die jeugd begrijp ik wel aangezien ik van dezelfde leeftijd ben maar als ik dan al van tevoren gedag zeg en gewoon glimlach blijf ik het raar vinden dat ik dan hard wordt genegeerd door de vrouw die achter de kassa zit.

Ik ben best wel benieuwd of ik nou de enige ben die zo genegeerd wordt aan de kassa, of zijn er meerdere die dit opvalt?

Facebook Comments

Related Articles

Leave a Comment