Home Persoonlijk It’s my birthday + winactie!

It’s my birthday + winactie!

by It's a nory story

letterbord

Vandaag treed ik mijn laatste jaar als tiener in. Ik word namelijk vandaag 19 jaartjes jong! Betekend dit dan dat ik volgend jaar mij volwassen moet gedragen? Hmm dat wordt iets om een jaartje over na te denken hahaha. In deze post neem ik jullie aan de hand van , gênante, foto’s mee door mijn 18 levensjaren. En wie jarig is die trakteert natuurlijk! Daarom heb ik een kleine winactie met allemaal dingen die ik graag gebruik aan het eind van deze blogpost staan.

bestand-15-10-16-00-29-51

Nee er is geen aap ontsnapt uit de dierentuin, deze kleine aap in het gras ben ik namelijk. Ik weet niet hoe oud ik hier was (en wat er met mijn haar mis ging) maar ik vind deze foto zo leuk. Ik kan mij ook helemaal niks van dit moment herinneren, wat ik opzich wel jammer vind maarja, wat verwacht je anders van een kind van 5 (?). Toch wel een cutie aapje met die dikke wangetjes hahaha

2013-01-27-12-43-56 Ja… Dit waren mijn rebelse jaren. Hoe oud zou ik hier zijn geweest? geen idee maar in ieder geval ouder dan de foto hiervoor. Deze foto was gemaakt in het beursgebouw in Eindhoven. Ik sta hier lekker rebels met een sigaret, die jammer genoeg aan een lange stok zat, samen met mijn beste vriendin op de foto. Ik weet niet of ik deze foto zelf ook heb, maar die hing in ieder geval niet bij ons in de woonkamer. Bij mijn beste vriendin wel. Super leuk toen ik een paar jaar later, toen ik de foto al weer bijna was vergeten, weer bij haar zag staan. Mijn rebelse jaren foto hahaha

2014-11-28-11-04-54

deze foto stuurde mijn nicht een paar jaar geleden. Ik wist, zoals bij volgens mij al deze foto’s, niet dat deze foto was gemaakt en kan mij, zoals bij al deze foto’s, dan ook niks herinneren hiervan. Volgens mij gingen we met z’n allen uiteten en deden we net of “we te diep in het glaasje hadden gekeken”.

2015-08-26-14-19-20

Jeugdweek, doeweek, iedereen heeft er een andere naam voor. Bij ons heet het de jeugdweek en ik doe er al sinds dat ik 5 ben aan mee. Het is een week waarin de ouders hun kinderen elke dag kunnen droppen bij de leiding zodat de ouders kunnen werken en de kinderen een gezellige week hebben. Dit is altijd de laatste week van de zomervakantie, zo kunnen de kinderen namelijk weer in een dagritme komen die ze op school ook hebben. Ik ben nu sinds 3 jaar leiding van een groep 7/8. De kinderen zijn zo leuk en gezellig, zoals op deze foto hierboven. Ze wilden perse mijn haar gaan vlechten en daar ondertussen foto’s van maken. En ja… Ik kan niet normaal op foto’s staan.

2015-03-26-21-59-00

DAMMNNNN WHO THAT CHICK!! Voor jaren heb ik gehockeyd en ik heb daar niet belachelijk veel foto’s van, de meeste zijn namelijk echt heeeel lelijk en dat wil ik jullie niet aandoen. Bij deze wedstrijd moest ik gaan keepen en ik wilde een “superheld foto” soort ding maken, en daar kwam dit dus uit… niet hel superheld waardig hahaha

2016-06-02-14-07-18

Dit is een moment die ik nooit meer zal vergeten. De kans die ik kreeg om mijn examen te vloggen voor Omroep Brabant! Ik hoefde eigenlijk mijn gala niet meer te filmen maar ik vond dat dit er wel bij hoorde dus ik nam mijn camera gewoon mee. De reacties van mensen zal ik dan ook nooit meer vergeten want iedereen stond te klappen en te zwaaien naar de camera toen ik naar buiten liep. Wil je deze beelden zien? Klik dan hier.

2016-06-02-02-07-06

Mijn vakantie naar Mallorca. We zijn met z’n 3e gegaan en ik heb het zo leuk gehad! Ik heb ’s avonds gelachen tot ik tranen in mijn ogen had en ik zou het zo weer over willen doen. Een top vakantie!

Dit was het! Dit zijn bijna allemaal foto’s die nog nooit op internet zijn verschenen, een echte primeur dus. Ik hoop dat jullie een beetje een leuk inzicht op mijn 18 levensjaren heb gekregen. En nu door naar het belangrijkste van de dag:

winactie

DE WINACTIE!

Ik heb verschillende spulletjes bij elkaar gehaald die ik heel fijn vind. Het is een nagellakje van L’Oréal (Nr. 805), een cleansing gel van Essence, een geurtje van Playboy, een Glamour magazine, een armbandje en een pineapple soap bar van the beauty bakery.

Hoe kan je winnen?

Bij een Winactie krijg je het nooit vanzelf dus ik heb een paar dingen bedacht de je mag/moet doen om je win kans te vergroten:

Je hoeft in principe maar 1 van bovenstaande dingen te doen om al met de actie mee te kunnen doen, super makkelijk dus! Het is echter wel zo dat hoe meer dingen je doet, hoe groter je kans wordt om te winnen. Ik maak 31-10-2016 de winnaar bekend.

xxx

 

Facebook Comments

Related Articles

7 comments

ilsiee prins 25 oktober 2016 - 16:18

Alsnog van harte gefeliciteerd!
Op naar de volgende gelukkige maar vooral gezonde jaartjes! 😉
Ik vier je feestje graag mee hoor, wat een verwennerij..
Volg je op twitter & facebook!
Groetje van Ilsiee

Reply
Carmen 17 oktober 2016 - 09:43

Ik doe zeker mee! Ik volg je op insta en deel zometeen even dit artikel op mijn facebookpagina!

Reply
Carmen 17 oktober 2016 - 09:45

Owke het is toch twitter geworden!

Reply
Anita H. 17 oktober 2016 - 02:34

Allereerst gefeliciteerd! Ik doe mee. Alles gedaan qua volgen. Gedeeld via Facebook.

Reply
Marlieke 16 oktober 2016 - 23:14

Nog gefeliciteerd Noortje! Hopelijk heb je een gezellige dag gehad. Leuke winactie, ik doe mee!

Reply
Lieke 16 oktober 2016 - 15:36

Nog gefeliciteerd! En wat een leuke winactie, ik doe mee. Ik volg je op insta en heb je facebook pagina geliked 🙂 gelijk ook even op Bloglovin’ gevolgd want je hebt een leuk blog

Reply
Andreia Garcia 16 oktober 2016 - 14:43

Ik doe mee!

Reply

Leave a Comment