Home Persoonlijk It’s weekend tag! | TAG

It’s weekend tag! | TAG

by It's a nory story

weekend

Het is eindelijk weekend en dat betekent dat ik lekker rustig aan kan doen! Nouja dit weekend niet zoals jullie weten maar normaal doe ik niet zoveel. Het leek mij daarom ook wel leuk om eens een tag in te vullen over het weekend. Deze tag komt van Iris van Thebeautymagazine.nl/. Ik ben benieuwd wat jullie ervan zullen vinden.

1. Heb je op zaterdag en zondag weekend of ben je op andere dagen vrij?

Ik zit nog gewoon op school dus ik heb zaterdag en zondag gewoon vrij. Het is echter wel zo dat ik altijd op zaterdag werk dus mijn enige echte vrije dag is zondag, maar dit vind ik niet heel erg hoor!

alarm-clock-1193291_960_720

2. Hoe laat sta je op in het weekend?

Wanneer ik zaterdag moet werken sta ik rond kwart over 8 op zodat ik voldoende tijd heb om rustig te kunnen douche en mijn eten voor de pauzes klaar te maken. Op zondag zet ik nooit een wekker en ga ik mijn bed uit wanneer ik daar zin in heb. Dit is meestal heel laat aangezien ik iemand ben die heel makkelijk weer in slaap kan vallen.

3. Hoe ontbijt je in het weekend?

Eigenlijk niet heel anders als in het weekend. We bakken wel altijd harde broodjes af maar het is niet zo dat we met zijn allen aan de keukentafel gaan zitten om te ontbijten.

4. Hoe ziet jou weekend er meestal uit?

Meestal werk ik op zaterdag van 9 tot 5. Wanneer ik dan thuis ben heb ik geen zin meer om iets te gaan doen dus dan kijk ik heel de avond tv. Op zondag doe ik over het algemeen al helemaal niks. Ik maak mijn huiswerk en kijk wat ik de komende week ga doen. Verder kijk ik al mijn gemiste youtube filmpjes terug en kijk wat series op Netflix.

bank-894308_960_720

5. Wat doe je het liefst in het weekend?

Het liefst doe ik helemaal niks of ik ga naar een stad of naar het strand. Gewoon een beetje rondlopen en foto’s maken vind ik helemaal geweldig. Daar kan je mij heel blij mee maken.

6. Wanneer plan je je activiteiten voor het weekend?

Ik plan nooit vooruit. Meestal bedenk ik de avond van tevoren of op de dag zelf wat ik ga doen.

young-791849_960_720

7. Ben je ook bezig met je studie/werk in het weekend?

Zoals ik had gezegd maak ik mijn huiswerk altijd op zondag en werk ik op zaterdag. Dat is alles wat ik doe.

8. Hoe laat ga je naar bed in het weekend?

Wanneer ik moe ben hahaha. Nu is het wel zo dat ik de laatste tijd wel heel erg moe ben ’s avonds waardoor ik al rond half 10 in mijn bed lig. Dit is dan misschien wel vroeg maar ik lig dan meestal nog een lange tijd tv te kijken en dan is het al snel 12 uur.

Zo, dat was een mooie tag om dit weekend te beginnen. Ik hoop dat jullie ook een beetje in de weekendstemming zijn gekomen.

Wat doen jullie het liefst in het weekend? Laat het weten in de comments!

Facebook Comments

Related Articles

1 comment

Lisanne 20 september 2016 - 14:10

jeej zaterdag 😀

Reply

Leave a Comment