Home Uncategorized KHA wafels | Recepten

KHA wafels | Recepten

by It's a nory story
6765 views

KHA wafelsWafels, ik heb ze zelf nog nooit gemaakt maar ik vind ze wel altijd super lekker. Aangezien ik nu op zo’n koolhydraatarm dieet ben mag ik geen suikers en dacht ik dat ik ook geen wafels mocht eten. Gelukkig vond ik een recept waardoor je toch gewoon wafels kan maken en ik moet zeggen dat ze super lekker zijn!

Dit heb je nodig:
  • 125 gram roomkaas
  • 4 eieren
  • 60 gram amandelmeel
  • 30 gram kokosmeel
  • 1/2 tl vanille aroma
  • 1 tl bakpoeder
  • evt. snufje zout
Hoe maak je het?

Meng de roomkaas en eieren tot één geheel. Daarna de rest toevoegen en weer door elkaar mixen. Het beslag is goed wanneer er geen klontjes meer in zitten en het een glad beslag is.

Vet de wafelijzer in met olie en wacht tot hij goed heet is geworden. Bak hierna de wafels een voor een. Het is even uitvogelen hoeveel beslag je nodig hebt voor één wafel, maar dat is een kwestie van proberen en oefenen.

De wafels zijn bijna niet te onderscheiden met normale. Ze zijn op zichzelf al heel lekker maar met wat opgeklopte slagroom wordt het alleen maar beter.

Wat is jouw favoriete recept om te maken?

Klik hier voor nog meer koolhydraatarm of -beperkte recepten

Heb je je al aangemeld voor de maandelijkse nieuwsbrief?

Facebook Comments

Related Articles

1 comment

Evelyne 14 juni 2017 - 18:54

Hmm, klinkt lekker. Wanneer we een tea-room bezoeken kies ik eerder een pannenkoek dan een wafel (geen idee waarom!). Maar ik moet dit ooit wel eens proberen 🙂

Reply

Leave a Comment