Home Persoonlijk Dat is pas een late herfst! | Personal

Dat is pas een late herfst! | Personal

by It's a nory story
2197 views
herfst

Foto: It’s a Nory Story

Veel van jullie denken nu vast: Noortje de herfst is 23 september toch al begonnen? Ja dat klopt ook maar ik begin nu pas echt een herfstgevoel te krijgen. Vallende blaadjes, kouder weer en dikke truien aantrekken. Ik ben niet fan van alles van de herfst, maar wel van veel!

img_1083

Foto: It’s a Nory Story

Zo vind ik dat je in de herfst heel mooie foto’s kan maken. Ik moet eerlijk toegeven dat deze niet heel erg geweldig is maar ik kan wel uren door Pinterest scrollen als het gaat om herfstfoto’s. Het heeft iets magisch, ik weet niet wat het is. Ik ga deze herfst dan ook kijken of ik ook van dat soort foto’s kan maken en deze dan verwerken in een PLOG.

img_1082

Foto: It’s a Nory Story

Deze moest er gewoon even bij. Dit zie je echt iedereen doen zodra er weer bladeren op de grond liggen. Ik weet niet precies waarom mensen dit doen, en hun foto’s zien er ook altijd beter uit dan die van mij, maar het geeft een gevoel van herfst. Zouden mensen dit eigenlijk doen om te laten zien dat het herfst is? Of zou het zo zijn dat ze gewoon hun nieuwe schoenen willen showen en daar de herfst als excuus voor gebruiken hahaha.

2016-11-03-16

Foto: It’s a Nory Story

En dan heb je nog de kou. Echt die vind ik het ergst van allemaal! Ik ben iemand die het snel weer warm krijgt dus als ik een trui aantrek dan heb ik het binnen een mum van tijd weer super warm… Ik weet dan ook nooit wat ik aan moet trekken in de herfst, ’s ochtends is het namelijk super koud en ’s middags valt het weer mee… Een voordeel van deze kou is wel dat ik chocomel kan drinken! Ik had toen ik in London was van die mini marshmallows gehaald en die zijn super lekker met de chocomel.

Wat vinden jullie van de herfst?

Facebook Comments

Related Articles

3 comments

Lisanne 11 november 2016 - 21:12

Aaah chocomel met mini marshmallows! Ze verkopen ze ook bij de flying tiger 🙂

Reply
Lieke 8 november 2016 - 16:21

Ik vind de herfst ook een mooi seizoen! En je hebt gelijk hoor, ik begin ook nu pas een echt herfst gevoel te krijgen

Reply
Evelyne 8 november 2016 - 15:14

Ik vind de herfst een mooi seizoen, zeker als de bladeren verkleuren en de zon er op schijnt. Ook na een regenbui ziet de wereld er in die periode wel mooi uit.

Reply

Leave a Comment