Home Persoonlijk Lieve Noor, hoe staat het ervoor? #4 Dubbel feest!

Lieve Noor, hoe staat het ervoor? #4 Dubbel feest!

by It's a nory story
2538 views

Vandaag, 27 februari 2019, vier ik dubbel feest! Precies een jaar geleden ben ik naar de Kamer van Koophandel gestapt en heb ik officieel mijn eigen bedrijf opgericht. Voor mijn journalistieke diensten en om hopelijk mijn blog meer in de schijnwerpers te krijgen. Verder is er ook nog een andere reden waarom ik feest kan vieren, dat heeft verder niks met deze dag te maken, maar het is wel een goede reden om een stuk taart te pakken!

Maar mijn bedrijf bestaat natuurlijk niet alleen uit mijn blog, ik heb dit bedrijf ook opgericht zodat ik meer met mijn journalistieke kant kan doen. Aangezien ik in juli naar Amerika ben vertrokken heb ik niet heel veel verschillend werk kunnen doen. Echter ben ik wel goed aan de gang als columnist bij De Schakel. Een lokaal krantje waarin ik de verschillen tussen Amerika en mijn dorp belicht. Denk aan de plastic tasjes die je hier in Amerika nog gratis krijgt, dat wij leven onder zeeniveau en dat dit wel anders is in Denver óf dat onze liefde voor een club wel ver kan gaan maar in Amerika kan alles natuurlijk nóg groter. Allemaal artikelen waar ik stuk voor stuk erg trots op ben dat ik deze heb mogen schrijven.

Volgend feest in Connecticut!

Maar zoals ik al vertelde is er dubbel feest! Ik heb namelijk begin deze maand mijn tweede hostfamily gevonden. Eind juli vertrek ik naar Greenwich, Connecticut. Daar ga ik wonen bij een familie met vader, moeder, dochter van 9 en zoon van 7. Ik heb erg goed nagedacht over mijn keuze en ik heb voor deze familie gekozen omdat zij voor mij het leukste waren. Ik had een erg goede klik met de moeder, wat heel belangrijk is want zij is veel thuis en ik zal voornamelijk met haar werken. Verder wat natuurlijk ook heel belangrijk is, is dat ik een heel goede band heb met de kinderen. Ik weet niet waarom maar ik connect altijd met kinderen via Harry Potter. Beide kinderen zijn Hufflepuff (ik zit zelf ook in dat huis) dus dat is helemaal geweldig. Verder verhuist dit gezin in november naar hun nieuwe huis en krijgen de kinderen een heel Harry Potter thema kamer. Wat ze echter nog niet weten is dat ik een van die kamers in beslag ga nemen hahaha.

Dus ja, dubbel feest! Mijn blog bestaat een jaar en ik heb mijn tweede host familie gevonden. Dus mocht je vandaag nog een reden zoeken om een stuk taart te eten? Eet er dan eentje op mij, en vergeet mij niet te taggen op social media (@norystory).

Fijne woensdag allemaal!

Facebook Comments

Related Articles