Home Persoonlijk Lieve Noor, hoe staat het ervoor? #3 Host family zoeken

Lieve Noor, hoe staat het ervoor? #3 Host family zoeken

by It's a nory story
1997 views

‘Lieve Noor, hoe staat het ervoor?’, is een zin die mijn ouders vaak gebruikte als ik ergens mee bezig was. Ik kan mij zo niet goed herinneren waarvoor ze het gebruikte. Volgens mij vooral als ik huiswerk aan het maken was. Of als ze gewoon wilde vragen hoe het met mij gaat. Aangezien ik nu niet meer door Waalre loop voor een lange tijd wordt het vaak aan mijn moeder gevraagd hoe het nu eigenlijk met mij gaat. Maar ik kan het net zo goed ook zelf vertellen!

Van west coast naar east coast

Zoals ik in mijn vorige artikel al vertelde blijf ik nog een langere tijd in Amerika. Ik ben nu nog met drie gezinnen aan het praten en alle drie wonen erg dicht bij New York. Het klinkt lekker populair maar alle drie de gezinnen willen mij heel erg graag hahaha. Met eentje heb ik komende week een aantal gesprekken en dan willen ze mij misschien wel als hun volgende au pair. Met de andere heb ik één gesprek gehad. Zij stuurden mij vandaag een mailtje dat ze mij als au pair willen maar dat ze ook nog wat tijd nodig hebben om na te denken. Want een au pair voor 9 maanden maakt het wel moeilijker om de volgende au pair te vinden. Want je zit dan in het midden van het schooljaar. Het derde gezin heb ik nog niet gesproken maar wel veel contact mee gehad en dat was al heel erg gezellig.

Het is dus wel duidelijk dat ik naar de east coast ga. Ik ben daar heel erg blij mee want dat betekent nieuwe staten ontdekken. Natuurlijk ook weer heel veel nieuwe mensen leren kennen en mezelf uit mijn ‘Seattle’ comfort zone halen die ik in de afgelopen zes maanden heb gecreëerd.

Lieve Noor

Ingesneeuwd

Afgelopen week begon het heel erg hard te sneeuwen. Het begon rond een uur of 12 en het viel zo snel dat we een aantal uur later al naar buiten konden en in de sneeuw konden spelen. Twee sneeuwpoppen heb ik kunnen maken, waarschijnlijk konden er nog wel meer vanaf maar ik had daar de kracht niet meer voor.

Ik kan mij niet eens meer herinneren wanneer de laatste keer is dat ik zoveel sneeuw zag. Ik kan mij ook niet meer herinneren wanneer de laatste keer was dat ik zag dat kinderen zoveel sneeuwvrij hadden in 1 week.

Dat was het weer voor deze week. Laten we kijken wat de volgende keer op het programma staat!

Facebook Comments

Related Articles