Home Persoonlijk Lieve Noor, hoe staat het er voor? | Personal

Lieve Noor, hoe staat het er voor? | Personal

by It's a nory story
2155 views

voorbij

Het eerste jaar als student zit er op. Ik kan vertellen dat ik over ben naar het volgende jaar, echt moet ik erbij vermelden dat mijn Propedeuse nog niet binnen is. Of ik dat erg vind? Nee, eigenlijk niet. Na alles wat ik afgelopen jaar heb meegemaakt ben ik juist blij dat ik vanuit mijzelf door ben naar het volgende jaar. Verder is het nu natuurlijk vakantie en ik heb een hoop plannen!

Studie

Ik kan niet geloven dat het al klaar is. Het eerste jaar is al voorbij. Ik heb dit jaar zoveel geleerd en zoveel nieuwe mensen ontmoet. Het was niet altijd makkelijk, dat geef ik toe. Ik leg mijn lat altijd heel hoog en kan het mij daardoor soms moeilijker maken dan waar nodig. Zo dacht ik na het eerste half jaar dat ik super slecht was omdat ik twee studiepunten achterliep (dat is like 1 toets die ik niet heb gehaald) en ik had al het idee dat ik van de opleiding af moest. Toen ik dat tegen klasgenoten vertelde keken ze me best wel raar aan want hoe ik stond was juist super goed. Dat was wel even een opluchting.

Verder heb ik dit schooljaar ontdekt dat ik journalistiek super leuk vind. Echter niet de politiek en de economie kant, maar meer de amusement, personen en verhalen achter dingen. Ik ben meer van de leuke berichten, er gebeurt namelijk al zoveel vreselijks en ik vind mij niet de persoon om jullie al het slechte nieuws te laten lezen. Ik wil liever een glimlach op iemands gezicht brengen wanneer ze mijn stuk lezen, of wanneer ze mijn reportage op tv zien. Want ja, dat is toch wel het doel hahaha. Met mijn dikke kop op tv.

Het plan is om volgend jaar mijn Propedeuse te halen, en om volgend jaar te kunnen melden dat ik al mijn studiepunten van het tweede leerjaar heb.

Blog

Misschien hebben jullie het de afgelopen weken wel gemerkt, maar ik wil weer wat meer actiever zijn op mijn blog. Het is nu vakantie en ik heb nu geen excuses meer om te zeggen dat ik geen tijd heb. Ik heb mij ook beperkt tot vier thema’s: Personal, Recepten, interview met… en reviews. Ik ga ook vaste dagen aanhouden waardoor er een beetje structuur in komt. Zo zal op maandag iets persoonlijks online komen, woensdag een recept en op vrijdag/zaterdag een interview of een review.

Het zal mij echter niet lukken om elke week drie dingen online te gooien dus ik houd het bij twee. Sowieso iets persoonlijks, en dan een recept of interview/review.

Privé

Rust aan mijn hoofd. Nou ja, qua school rust. Nu het vakantie is ben ik weer te vinden achter de kassa van de rode drogist. Dit natuurlijk met twee redenen: omdat ik mijn lieve collega’s niet kan missen, en omdat ik het geld nodig heb voor aankomende vakantie. Ik ga namelijk fancy pancy op twee vakanties. Eerst ga ik een week naar Ibiza, waar een vriend die ook mee gaat 18 wordt (voel je al aan dat die nacht fout gaat? Ik namelijk wel) en de tweede vakantie is naar Brighton en London, waar de vriendin die mee gaat 19 wordt (hier zal het ook wel fout gaan hahaha).

Veel leuke dingen op komst, maar ook zeker genoeg tijd om uit te rusten.

Wat gaan jullie deze vakantie doen?

Facebook Comments

Related Articles

Leave a Comment