Home Persoonlijk My week in picture’s: Peter Zantingh en Hema lunch

My week in picture’s: Peter Zantingh en Hema lunch

by It's a nory story
1348 views

Foto: It’s a Nory Story

Weer eens een life in picture’s. Het was weer lang geleden dat ik zoiets heb gedaan maar het leek me toch wel weer leuk om te doen. Het was een drukke week met werken, kraamvisite, hockey, spierpijn en veel school.

Foto: It’s a Nory Story

Maandag was een dag lang weg van huis. Eerst moest ik naar school en rond 4 uur ging ik kijken bij mijn pas geboren oppaskindje. Ik had geen zin om naar huis te gaan dus ging ik in de Hema zitten om te lunchen en te werken aan school. Op zo’n moment heb ik echt het gevoel dat ik zo’n student ben in van die films waar ze dan alles uitstallen om te werken en dan een beetje werken en naar mensen kijken. Later was ik op kraamvisite en wat was ze klein! Ze heet Pip en ze is nog zo klein en schattig!
  Dinsdag was een niet zo’n speciale dag. Het was een dag van lang school en veel spierpijn van hockeywedstrijd die ik zondag had gespeeld. Het leuke aan deze dag was dat ik ineens een mailtje kreeg van mijn nederlands docent. Hij vertelde dat Peter Zantingh eindelijk had gereageerd op de opdracht die we hadden ingestuurd. We moesten namelijk zijn boek “1 uur en 18 minuten” lezen en daar een opdracht bij maken. Er zouden een paar opdrachten worden ingestuurd naar Peter Zantingh en die van mij zat erbij! Ik ben zo blij met de reactie dat ik het boek zo goed heb begrepen en dit geeft mij dan ook weer motivatie om meer te schrijven en te gaan lezen zodat het alleen maar beter kan worden.

2015-09-23 09.56.38

Foto: It’s a Nory Story

Woensdag was de dag dat ik gelukkig niet zo lang op school hoefde te zitten. Het waren namelijk maar 5 uren, waarvan ik 2 tussenuren had en niks hoefde te doen. Het eerste tussen uur zat ik samen met Jolijn en Kiki een beetje niks te doen en tja… dan ga je maar foto’s maken. Na school heb ik even een rust en opwarm momentje genomen aangezien ik door de harde regen naar huis ben gegaan op de scooter. Rond 3 uur moest ik gaan werken en mocht ik een meisje inwerken. Ik wist eigenlijk niet goed wat ik allemaal moest uitleggen want alles lijkt zo normaal maar als je net nieuw bent ken je het nog niet allemaal. Ik vond echter dat ze het super deed voor de eerste keer en ze vatte het ook snel op.

2015-09-25 16.16.35

Foto: It’s a Nory Story

Donderdag heb ik eigenlijk vrij weinig gedaan. Ik ben de hele dag naar school geweest, aan mijn profielwerkstuk gewerkt wat ik erg leuk vind omdat we een super leuk onderwerp hebben! Daar zal ik later nog meer over vertellen. Toen ik thuis kwam heb ik alleen maar huiswerk gemaakt en ’s avonds tot mijn spijt moeten aanzien hoe Teske weg werd gestemd bij Expeditie Robinson. Een vrij saaie dag dus…

Foto: It’s a Nory Story

Bijna weekend! Oke als ik dit schrijf heb ik al weekend maar dat even ter zijde. Vrijdag is echt zo’n dag dat ik nergens zin in heb en niet veel wil doen op school. Toch heb ik nog enigsinds wat gedaan, zoals een examen gemaakt en mijn huiswerk voor wiskunde, erg veel al zeg ik het zelf hahaha. Wanneer het eindelijk half 3 was en ik naar huis mocht ben ik als een gek op mijn scooter gesprongen en naar huis gegaan. Daar heb ik alvast alles voor school gedaan voor volgende week zodat ik alleen nog maar hoef te leren. Zoals normaal hebben we weer lekker pizza gegeten, deze keer waren Tijn en Suus er en het was weer super gezellig. Het mindere was wel dat het sneller koud wordt maar dat krijg je ook als de herfst is begonnen…

Foto: It’s a Nory Story

Zaterdag ben ik samen met mijn ouders naar de studiebeurs in Eindhoven geweest omdat daar ook mensen stonden van de Fontys. Ik wil namelijk Journalistiek gaan doen en heb super veel informatie gekregen. ’s Middags hebben we nog door de stad gelopen en weer eens een lekkere lunch gehad bij Brasserie van den Berg. Je kan daar echt super lekker eten en het ziet er allemaal chic en mooi uit. Ik had een hamburger met truffel mayonaise en ik moet zeggen, ze zijn nog steeds zo lekker als vroeger! Dus mocht je weer eens in Eindhoven zijn, ga dan eens naar Brasserie van den Berg.

Foto: It’s a Nory Story

dit was best wel een vermoeiende dag… Ik dacht dat ik ’s ochtends wel even kon gaan hockeyen en ’s middags gewoon kon gaan werken. Man wat heb ik een rugpijn! Niet normaal! Dit is dus iets wat ik één keer en nooit weer ga doen. Toen ik thuis kwam heb ik snel de hond uitgelaten, een nieuwe soort pasta salade gemaakt, komt nog een post over, en ’s avonds heb ik alleen maar tv gekeken en verder niets gedaan.
Nou dit was mijn week in pictures, hoe was jullie week?

Facebook Comments

Related Articles

3 comments

Tijn en Suus 28 september 2015 - 18:21

en oh ja, raad is met dt natuurlijk….. oeps

Reply
Tijn en Suus 28 september 2015 - 18:20

Je raad nooit waar wij lekker pizza hebben gegeten afgelopen vrijdag. Lekker joh, echt een aanrader. We zullen je het adres wel eens geven.
Leuk inkijkje weer in je leven. En wij mogen zo mooi meegenieten.

Reply
Pia 28 september 2015 - 14:25

Mijn week was behoorlijk rustig zo tegenover de jouwe Noortje. Elke dag lesgegeven ( uitleg gegeven over de ‘ademhalingstekens’) en bezig geweest met de excursie London. ( vijf dagen in juni 2016). Zaterdag geshopt en zondag mijn tweede boek van deze week: na Een schitterend ongeluk van Inge Iepenburg ook Daag me uit van Lee Child uitgelezen. Daarna begonnen aan Bodemloos van Loes den Hollander en uit eten geweest bij De Meiboom in Waalre. Hemelse MON Chou op….

Reply

Leave a Comment