Home Persoonlijk Mini bibliotheken in de gemeente Waalre

Mini bibliotheken in de gemeente Waalre

by It's a nory story
2420 views

De mini bibliotheken zijn enorm populair sinds kort en ze duiken overal op, ook in de gemeente Waalre. Soms is het moeilijk om ze te vinden en daardoor kan het voor mensen niet aantrekkelijk zijn om naar een mini bieb te gaan. Terwijl het juist zo’n mooi initiatief is en mensen aan het lezen kan brengen.

In deze map staan alle mini bibliotheken van de gemeente Waalre die tot dus ver bekend zijn. Hierdoor kunnen mensen hopelijk sneller en makkelijker een minibieb vinden en boeken ruilen. Klik op een boek icoontje om de locatie en een foto van de mini bieb te krijgen. Tot dus ver bekend zijn alle mini biebs in Waalre 24 uur per dag, zeven dagen in de week geopend.

De zwarte boek icoontjes zijn bevestigde mini bibliotheken. De rode icoontjes moeten nog bevestigd worden of moet de informatie nog volledig worden ingevuld.

Heb je of ken je mini bibliotheken in de gemeente Waalre die nog niet op de kaart staat? Stuur een mailtje naar info@norystory.nl of laat het weten in de comments en deze wordt dan zo snel mogelijk toegevoegd.

Facebook Comments

Related Articles