Home Persoonlijk Nog 50 dagen tot ik naar Amerika ga!

Nog 50 dagen tot ik naar Amerika ga!

by It's a nory story
1431 views

50 dagen

Foto: It’s a Nory Story

Vandaag, 10 juni 2018, ben ik precies 50 dagen verwijderd van mijn vertrek naar Amerika. Het begint nu wel spannend te worden, de laatste dingen worden geregeld, ik heb contact gelegd met meiden waarmee ik naar New York vlieg en mijn eerste ‘afscheidsdag’ heb ik gehad. Een heuse ‘Noortje-goes-to-America-day’ hebben mijn neven en nicht georganiseerd!

Noortje-goes-to-America-Day

Een aantal maanden geleden maakten mijn neven en nicht een whatsappgroep aan en vertelde dat we een dagje samen weg zouden gaan. Deze dag zou helemaal in het teken van mij staan want het zou een soort afscheidsdagje worden. Ze hadden een heel programma gemaakt: om half 1 op Amersfoort station staan, taart eten, uit een escaperoom ontsnappen, rondhuppelen door Amersfoort (zoals mijn neef dat zo mooi zei) en daarna ’s avonds nog iets gaan eten.

Om te beginnen: het leukste van heel de dag vond ik echt wel de escaperoom. Ik mocht  zelf een kamer uitzoeken en dat was niet heel moeilijk. Er Escapetown Amersfoort heeft een Wizard School escaperoom. Een Harry Potter thema dus! En de mensen die mij kennen die weten dat ik best wel een Harry Potter fan ben. Het doel van de escaperoom was dat je vijf fotolijstjes in een kist moest stoppen want die moesten mee met de volgende trein naar Hogwarts. Het mooie van de kamer was dat er een paar gave elementen in zaten die je zo op het eerste oog niet zou ontdekken.

Ik moest natuurlijk ook weer iets slopen uit de kamer waardoor het spel stil gelegd moest worden. Echter wisten we wel binnen de tijd (53 minuten om precies te zijn) alle lijstjes te vinden.

Daarna zijn we met z’n vijven Amersfoort in gegaan en zijn we wat gaan shoppen. Mijn broer moest namelijk nog een paar nieuwe broeken en ik wilde graag een badpak van de Hunkemöller. We zijn uiteindelijk allemaal geslaagd, ook al was het niet het badpak wat ik voor ogen had. Maar deze die ik nu heb vind ik wel voor mooier staan.

Laatste dingen regelen

Als je nog maar 50 dagen verwijderd bent van je reis naar Amerika dan ga je steeds meer dingen voorbereiden. Koffers kopen, uitschrijven van de opleiding, spullen verzamelen die je mee wil nemen en het belangrijkste van alles: een afscheidsfeestje plannen.

En dat afscheidsfeestje is al over 20 dagen! Want vanaf 1 juli beginnen mensen allemaal omstebeurt aan hun vakantie en ik wil wel graag dat iedereen aanwezig kan zijn. Het wordt een heel Amerikaans thema feest met vlaggen, popcorn, grote rode plastic bekers en nog veel meer. kijk er echt heel erg naar uit. Ik hoop dat het die dag ook supermooi weer zal worden.

Mede au pairs ontmoeten

Een ander leuk dingetje waar ik ook zeker naar uitkijk is het feit dat ik eind deze maand een aantal mede au pairs ga ontmoeten. We hebben al een groepsapp met z’n vijven en gaan we eind deze maand elkaar ontmoeten in Amsterdam. Ik ben heel erg benieuwd naar de meiden en ik hoop dat we echt een goede klik hebben zodat het een leuke vlucht wordt naar New York.

Facebook Comments

Related Articles