Home Persoonlijk ‘Onze Kraam’ zorgt voor makkelijke inkomsten | Review

‘Onze Kraam’ zorgt voor makkelijke inkomsten | Review

by It's a nory story

Studeren en werken is niet voor elke student makkelijk. Je wil namelijk wel vrije tijd hebben, maar je hebt ook geld nodig. Daar komt dan het concept ‘Onze Kraam‘ goed van pas. Een versie van een kringloopwinkel waar je al je spullen neerzet én er zelf ook nog iets aan verdient.

Hoe werkt dit dan?

het is heel makkelijk. Heel de winkel staat vol met houten stellingen. Je kan voor €25,- een plank huren en voor €75,- een stelling. Deze is dan van jou voor vier weken. Je mag er dan alles opzetten wat je zelf wil: rommel uit je kamer, pakketjes die je zelf gemaakt hebt of producten die je goedkoop hebt opgekocht.

Je krijg een inlogcode waarmee je op de website kan zien wat er allemaal al verkocht is. Bij ons duurde het een paar dagen omdat er iets mis was met het account. Elk product wat je daar hebt liggen heeft een etiket met unieke barcode die de gegevens ’s avonds op je account te staan. Wanneer je vier weken er dan op zit haal je al je producten eraf en krijg je je verdiende geld.

houten plankenmijn spullenkerstboom
Onze kraam in opkomst

In totaal zijn er nu vier vestigingen: Eindhoven, Valkenswaard, Aalst-Waalre en Etten-Leur. Het is dus nog in opkomst, ik verwacht dan ook dat komende tijd een hoop nieuwe filialen bijkomen zodat er meer bekendheid komt en er meer mensen op een makkelijke manier een klein zakcentje kunnen bijverdienen.

Mijn kraam is de vinden in het filiaal van Aalst-Waalre, stelling 40.

Zouden jullie een stelling kopen bij ‘Onze Kraam’?

Facebook Comments

Related Articles

1 comment

Sabrina 17 november 2017 - 21:08

Hé wat leuk! Ik woon in waalre, ik ga snel en kijkje nemen! Ik heb een kraam gehuurd in Veldhoven, maar ik zie dat die er niet meer bij staat. Veel succes met de verkoop!

Reply

Leave a Comment