Home Persoonlijk Wat mij natuurlijk moet overkomen op Ibiza | Personal

Wat mij natuurlijk moet overkomen op Ibiza | Personal

by It's a nory story
1471 views

Je zal je met deze foto wel afvragen wat er is gebeurt. Nee, het zijn geen roze wangetjes, Ja, het is heel stom, en Ja het is heel dom maar het moest mij toch overkomen. Dat is namelijk mijn vakantieleven. Vorig jaar had ik kind of voedselvergiftiging en dit jaar was het weer raak.

Ik was een week naar Ibiza met twee vrienden. Gewoon, gezellig was feesten en van de zon genieten. Ons hotel was recht voor het strand dus wij gingen meteen de eerste volle dag op het strand liggen. Lekker bruin worden, of zoals ik het zeg: "kijken hoe het voelt om een kreeft te zijn". Er liepen allemaal van die 'proppers' op het strand (van die mensen die je naar feesten willen sturen enzo) maar wij waren een beetje huiverig omdat je wel eens van die verhalen hoort dat het allemaal leugens zijn en je dan je geld kwijt raakt.

Wij hadden de eerste propper afgeslagen, vooral omdat ze door bleef drammen en we het niet echt vertrouwde. De tweede proppers (namelijk twee meisjes) waren een stuk aardiger en namen ons mee naar hun bureau omdat ze wilden laten zien dat het echt was. Nou, wij dus mee naar dat bureau en aangezien de meisjes steeds werden begroet door verschillende mensen hadden we al het idee dat het echt moest zijn geweest.

Toen we aankwamen bij het bureau gingen we de bootparty boeken, want daar waren we uiteindelijk voor gekomen. Dat allemaal gedaan te hebben, en ze vertelden ons dat we nog gratis naar twee clubs mochten, gingen ze de tijden bespreken enzo. Ik kreeg op een gegeven moment heel erg veel dorst en wilde aan Teun vragen of hij het flesje water wilde geven. Echter lukte het niet en bevond ik mij ineens in een heel andere kamer of zo. Een paar seconde later dacht ik dat ik droomde en daarna deed ik mijn ogen open en zaten 4 mensen mij bang aan te kijken en zat een man aan mijn benen.

Wat was er nou gebeurd?

Blijkbaar viel ik flauw. En nee, niet gewoon in elkaar zakken, als Noortje iets doet dan doet ze het goed. Ik weet niks meer vanaf het moment dat ik dacht dat ik Teun naar water vroeg. Blijkbaar begon ik onzin uit te kramen (en nee, niet de onzin die ik normaal uitkraam) en leunde ik tegen Teun aan. Aangezien ik dus toen al buitenwesten was kon ik mijn evenwicht niet houden en ben ik vol met mijn kop tegen de muur gevallen. Daarna ben ik met mijn hoofd richting de grond gevallen en hebben ze mij op mijn rug gelegd. Op dat bureau zat een jongen en hij kwam meteen helpen. Hij zat dus ineens aan mijn benen want ik lag zo half met mijn nek op de grond en half tegen de muur. Het zag er blijkbaar zo smerig uit dat ze dachten dat ik mijn nek had gebroken of zo. Maar hij trok mij zo van die muur af en toen kwam ik bij.

Het eerste wat ik dacht toen ik mijn ogen open had "dude, what the fack zit jij aan mijn benen?!". Maarja, ik kon nog niks zeggen dus dacht ik het alleen maar. Ik ben voorzichtig overeind gekomen en kreegeen 1,5 liter fles en een pak Tuc's in mijn handen gestopt. Iedereen keek mij verschrikt aan maar ik begon al weer gelijk van die domme grappen te maken dus ik denk dat ze al snel door hadden dat alles weer goed ging.

En hoe nu verder?

Nu komt het mooiste van alles: ik zit met zo'n dik lelijke wond op mijn wang (zo eentje die lijkt op die pukkel van die man van I Carly) en een dikke bult op mijn voorhoofd EN ik had nog 6 dagen te gaan op Ibiza… DOEI leuke selfies die ik had kunnen maken op Ibiza… DOEI leuke jongens want tja, jij zou ook niet naar iemand toe lopen met zo'n grote wond op der gezicht…

Gelukkig is Teun meteen een flesje koud water gaan halen toen we terug in het hotel waren en kon ik de wonden koelen (want mijn mama zegt dat dat het beste helpt tegen zwellingen hahaha). Jolijn had ook zo'n potje 'wonder crème' bij en deze heb ik 's avonds opgesmeerd. Het zou ervoor moeten zorgen dat de wond eerder wegtrekt. Het ging opzich wel sneller, maar natuurlijk niet zo snel als ik wilde. Op de dag dat we weg gingen was het nog een klein korstje en een rode plek. Op dit moment is het alleen nog een beetje verkleurd en zie je er bijna niks meer van.

Nou vraag ik mij natuurlijk af: ben ik de enige stumpert die dit op vakantie mee maakt? Wat is jou ooit overkomen op vakantie?

Facebook Comments

Related Articles

Leave a Comment