Home PersoonlijkChristmas Heel de kerst filmen zonder je telefoon op te laden! | Review

Heel de kerst filmen zonder je telefoon op te laden! | Review

by It's a nory story
powerbank

powerbank

Tijdens de kerst probeer ik zoveel mogelijk foto’s en video’s te maken. Het is natuurlijk al leuk om de herinneringen in je hoofd te hebben, laat staan als je ze later terug kan kijken op je telefoon. Met deze powerbank en oplaadkabel van hoesjes-outlet.nl

Herken je dat? Tijdens kerst zoveel mogelijk foto’s en video’s maken dat je telefoon er binnen no-time leeg is. Je legt hem dan even aan de oplader omdat je verwacht dat er tijdens het eten niks geks gebeurt maar niets is minder waard… Je oom brandt tijdens het gourmetten het pannetje en iedereen ligt in een deuk. Leuke herinnering voor jullie, maar niet op beeld.

Ik zweer daarom bij powerbanks. Ik heb er altijd eentje samen met een oplaadkabel in mijn tas zitten. Want met alleen een powerbank kom je niet ver.

https://www.hoesjes-outlet.nl/meskey-fresh-color-power-bank-10-000mah-lila

Credits: www.hoesjes-outlet.nl

Meskey Fresh Color PowerBank + oplaadkabel

Een paar weken geleden mocht ik bij hoesjes-outlet.nl een powerbank en oplaadkabel uitzoeken. Dat kwam wel goed uit, want ik had net een nieuwe powerbank nodig. Die van mij kon namelijk nog maar een keer mijn telefoon opladen en als ik dan heel de dag weg zou zijn is dat pritty klote.

Ik koos daarom voor de Meskey Fresh Color Power Bank waar je je telefoon zeker drie keer volledig mee kan opladen – zo staat op de website.  Dat vind ik altijd wel leuk en aardig dat ze dit zeggen, maar dat wil ik toch wel eerst zelf ervaren.

Mijn ervaring

Toen ik hem binnen kreeg kwam ik er meteen achter dat er een cursus chinees bij mag. De handleiding was volledig in het chinees… Dit is op zich niet erg bij een powerbank, maar toen ik hem aanzette begon er een lampje te knipperen en ik snapte er geen hol van.

Na een week testen weet ik niet zeker of de powerbank daadwerkelijk drie keer kan opladen. Ik heb er wel lang mee kunnen doen, in een week hoef je de powerbank maar twee keer op te laden. Het knipperend lichtje is nog steeds onduidelijk. De lamp blijft schijnen wanneer de powerbank vol is, maar om te weten wanneer de powerbank leeg is mag Joost weten. Hij valt namelijk van uit het niets uit. Dat vind ik wel iets minder…

Met alleen een powerbank kom je niet ver

Zoals ik al zei: “zonder oplaadkabel kom je niet ver.” Daarom besloot ik er ook meteen een – je raad het al – oplaadkabel bij te doen. Het liefst heb ik zo’n heel lange kabel, want dan hoef ik niet bang te zijn dat het ineens los schiet. Daarom koos ik voor een twee meter lange kabel, zodat ik de powerbank in mijn tas kan laten zitten en ik gewoon kan bewegen zonder bang te hoeven zijn dat hij los laat.

Welke powerbank gebruik jij altijd?

Dit is een gesponsord artikel

Facebook Comments

Related Articles

Leave a Comment