Home Persoonlijk Trip to Denver: hiken op de Rocky Mountains

Trip to Denver: hiken op de Rocky Mountains

by It's a nory story
2496 views

Afgelopen weekend ben ik samen met Eva en Lea, twee au pair vriendinnen, naar Denver gegaan. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan. Want ja, je bent maar een keer in je leven zo lang in Amerika met zoveel vrije tijd.

We vlogen vrijdagavond en we kwamen zondagnacht weer terug. Ik zal niet al te veel verklappen want zoals je al hieronder kan zien heb ik alles gefilmd. Lekker in het Engels want dat maakt het makkelijker voor de rest van de wereld om mij te verstaan. Dus ga lekker zitten, pak een bak popcorn en tissues en lach, vermaak en wordt lekker jaloers door het zien van mijn eerste video van Denver.

Aangezien we zoveel hadden gedaan en ik zoveel heb gefilmd heb ik besloten om twee video’s te maken. De tweede video zal binnenkort online komen.

Facebook Comments

Related Articles