Home Persoonlijk Goede samenvattingen die je helpen bij je examen

Goede samenvattingen die je helpen bij je examen

by It's a nory story
1729 views
samenvattingen eindexamen

Foto: It’s a Nory Story

Misschien is dit een beetje een raar artikel aangezien de examens al zijn begonnen, maar ik wilde jullie toch nog even meegeven dat samenvattingen heel handig zijn om te leren. Op school krijg je ook al veel samenvattingen van leraren maar soms is het ook goed om een samenvatting dan een derde te krijgen. Ik heb vier samenvattingen van examenoverzicht.nl waar ik al heel veel aan heb gehad!

samenvattingen eindexamen

Foto: It’s a Nory Story

Geschiedenis, economie, m&o en wiskunde A zijn de vakken waar ik de samenvattingen van heb. Zoals je hierboven al kan zien is dit de samenvatting van geschiedenis. Ik vind dit een heel fijne samenvatting aangezien het in chronologische volgorde is geschreven en het als het ware een doorlopend verhaal is waardoor ik het verband ook goed kan zien.

samenvattingen eindexamen

Foto: It’s a Nory Story

Bij wiskunde, economie en m&o heb je natuurlijk heel veel formules die je moet kennen of kunnen toepassen. In deze samenvattingen besteden ze hier goed aandacht aan en geven ze op een simpele manier aan hoe het allemaal werkt zodat je het gegarandeerd zal snappen. Dit vind ik wel heel fijn want zo kan ik steeds naar een bepaalde pagina gaan waar dat geen wordt uitgelegd en kan ik mij daar even op concentreren.

samenvattingen eindexamen

Foto: It’s a Nory Story

Begrippen worden ook uitgelegd. Het staat dan niet tussen de tekst maar, zoals hierboven, in een schema. Hierdoor houd je het overzicht goed en je niet helemaal gek wordt van al die woorden die er omheen staan en er eigenlijk niet veel mee te maken heeft. De foto hierboven is van m&o en hier wordt uitgelegd wat voor soorten voorraden je hebt en hoe je dit allemaal kan berekenen.

samenvattingen eindexamen

Foto: It’s a Nory Story

Wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is zijn de examenvragen zelf! Dit hebben ze bij examenoverzicht.nl slim aangepakt. Ze hebben steeds na een stukje theorie of tekst een of twee oefenvragen die uit oudere examens komen. Je hebt dus net een theorie geleerd en om te kijken of je het snapt staat er een oefenvraag. Je kan dan de vraag nakijken met de bijgeleverde antwoorden die je via de mail krijgt.

Voor elk vak wel een samenvatting

De samenvattingen zijn voor elk vak beschikbaar, van vmbo tot vwo. Je kan ze als hardcopy of digitaal bestellen vanaf €8,99 op www.examenoverzicht.nl, dus als je nou denkt dat economie of wiskunde niet zo goed gaat dan kan je zo en digitale versie kopen en dan heb je hem dezelfde dag waardoor je nog en week lang kan oefenen.

Dit is een gesponsord artikel

Facebook Comments

Related Articles

Leave a Comment