The end of the f***ing world
Foto: Wikipedia

Twee psychopaten die nog niet eens als volwassen bestempeld mogen worden. The end of the f***ing world is een serie met nu nog maar een seizoen. Dit seizoen heeft niet heel veel afleveringen, het verhaal is super raar maar je blijft het wel kijken. Tot dat je op het eind bent.

Het heeft mij één avond gekost om heel het eerste seizoen te zien. Dat is dan ook niet heel verwonderlijk dat het me is zo snel is gelukt want seizoen 1 heeft acht afleveringen die ieder ongeveer 20 minuten duurt. Een verloren avond kan dus makkelijk gevuld worden met deze serie.

Het is echter wel een serie waar ik niet zo goed van weet wat ik ervan vind. Het begin is niet zo sterk waardoor ik niet zeker wist of ik na de eerste aflevering verder wilde kijken.  Maar aangezien er niks op tv was besloot ik maar gewoon verder te kijken. En daar ben ik toch wel blij mee. Naar mate de afleveringen begon het interessanter te worden. Het is dus het wachten waard.

Twee psychopaten

Het gaat over een James en Alyssa. Twee tieners met ieder hun eigen problemen. Welke problemen dit precies zijn weten we niet, maar we weten wel dat ze psychopaat zijn geworden door gebeurtenissen in hun jeugd. James dood veel dieren en wil nu iets groters vermoorden, en Alyssa heeft problemen met haar stiefvader en wil weglopen.

Alyssa ziet wel iets in James, en James ziet Alyssa al een potentiële kandidaat om te vermoorden. Alyssa besluit dat James haar vriendje wordt en ze gaan samen weglopen. Ze maken in hun reis, die volgens mij tot twee dorpen verderop eindigt, verschillende gekke dingen mee.

Het mooiste uit deze serie vind ik dat je hoort wat zowel James als Alyssa denkt. Zo speelt James maar mee dat hij Alyssa’s vriendje is zodat zij nooit door zal hebben dat hij haar wil vermoorden. Alyssa op haar beurt lijkt heel zelfverzekerd maar ondertussen is ze zo onzeker als de pest. Maar dit zal ze niet uiten, dit hoor je alleen in haar gedachten.

Je bent in totaal 2 uur en 44 minuten zoet met deze Netflix Original serie. Ben je benieuwd hoe James en Alyssa eruit zien? Kijk dan de trailer hieronder.

Facebook Comments