Home Persoonlijk Een witte vlinder van mijn broer

Een witte vlinder van mijn broer

by It's a nory story
1479 views
vlinder
Foto: Alias 0591

Elke dag dat ik hier in Amerika ben denk ik wel aan mijn broer. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet 5 minuten aan hem denk. Het kan ook niet anders dan aan hem denken want elke dag als ik met de meiden naar buiten ga komt er een witte vlinder voorbij. Om precies te zijn één witte vlinder. Nooit meer, nooit minder. De vlinder vliegt een rondje om mij en de meiden heen en gaat er dan weer vandoor. Dat is eigenlijk alles wat er gebeurt. Niet meer, niet minder. 

Nu weet je natuurlijk nooit zeker of het daadwerkelijk iets te maken zal hebben met mijn broer. Want wie kan ons vertellen wat er gebeurt nadat je bent overleden? Ik ben altijd iemand geweest die niet echt gelooft in het ‘hiernamaals’, maar voor deze vlinder wil ik met liefde en plezier een uitzondering maken. Gewoon om het idee te hebben dat mijn broer bij mij is en dat elke dag rond een uur of twee/drie wil laten weten door een vlinder langs mij af te sturen.

Facebook Comments

Related Articles