Home Persoonlijk Mijn allereerste vakantie ging naar Blankenberge

Mijn allereerste vakantie ging naar Blankenberge

by It's a nory story
1352 views
Blankenberge

Foto: It’s a Nory Story

Deze vakantie ben ik met drie vriendinnen naar Blankenberge geweest. We hebben daar een weekje gezeten en super veel vrienden gemaakt. het was echt een super leuke week en we hebben super veel lol gehad.

Het leek me daarom ook leuk om jullie een beetje een idee te geven hoe het er ongeveer aan toe ging die week. Ik heb zoveel mogelijk gefilmd van wat we allemaal hadden gedaan, wat niet echt heel erg veel was maar het gaat om het idee hahaha.

Ik vond het wel weer eens leuk om een vlog te maken en ik hoop dat jullie het ook weer eens leuk vonden om dit zo te zien.

xx

Facebook Comments

Related Articles

Leave a Comment