Home Persoonlijk Vragen voor je host family wanneer je ze belt

Vragen voor je host family wanneer je ze belt

by It's a nory story
2691 views

Het matching process met host family’s is super leuk en ik heb er zeker van genoten toen ik erin zat. Maar het is ook wel heel erg spannend en wat zijn goede vragen voor je host family? Vooral de eerste paar Skype gesprekken zijn heel eng. Ik wist zelf niet goed wat ik moest vragen en ik had het wel fijn gevonden als ik een lijst met vragen kon vinden waaruit ik dan zelf kon kiezen. Daarom besluit ik dit nu zelf te doen zodat ik hopelijk anderen kan voorbereiden op hun gesprekken.

  • Persoonlijkheden kinderen. Lees de karakters goed door en bedenk wat het zou kunnen inhouden. Intens, short-temper, shy, energetic zijn allemaal karakters die voor elke familie iets anders inhoudt,
  • Hoevaak hebben kinderen een tantrum/woede aanval,
  • Waar in het huis bevindt mijn slaapkamer zich. Er is namelijk een groot verschil tussen de kamer in de zolder of de kamer tussen de kids hun kamer,
  • Hoeveel screen time,
  • Hebben ze tv of kijken ze alleen maar Netflix. Sommige host family’s hebben namelijk geen analoog televisie,
  • Rondleiding door huis. Dit is namelijk wel waar je het komende jaar gaat wonen,
  • Hoe goed slapen de kinderen in de avond?
  • Wat verstaan jullie onder ‘au pair toevoeging in gezin’. Dit kan namelijk voor iedereen iets anders betekenen,
  • Wat doet de host family in de eerste weken om de au pair thuis te laten voelen?
  • Als ze een hond hebben. Wat zijn mijn verantwoordelijkheden voor de hond? Wat wordt er van mij verwacht?

Ben je zelf au pair en heb je zelf nog meer vragen die hier zeker tussen moet staan? Stuur dan een mailtje naar info@norystory.nl met als onderwerp ‘Vragen voor host family’ en dan zorg ik ervoor dat de lijst wordt aangevuld.

Facebook Comments

Related Articles