Home Persoonlijk Wat te doen op Ibiza? | Personal

Wat te doen op Ibiza? | Personal

by It's a nory story
Ibiza

Ibiza

Komende week ga ik naar Ibiza en ik ben heel eerlijk als ik zeg dat ik nog niks heb gedaan qua kijken wat er allemaal te doen is. Ik heb het namelijk heel erg druk gehad de afgelopen weken en het enige wat ik wil op Ibiza is rust. Het boeit mij niet heel erg wat we allemaal gaan doen, zolang het maar niet teveel inspannen is. Gelukkig heb ik wel van die vrienden die toch even van tevoren willen weten wat er allemaal te doen is, dus hierbij een paar dingen wat we (kunnen) gaan doen in Ibiza.

Ibiza markt

 1. Ibiza Markt

  Het zal je zeker wel verbazen wanneer ik zeg dat we naar een Ibiza markt gaan. Want ja, dat mag je natuurlijk niet missen! Ik heb eigenlijk geen flauw idee wat zo’n markt inhoudt maar ik verwacht iets zomers en veel prulspul. Van die dingen waar je eigenlijk niks aan hebt en die je ook alleen op Ibiza gebruikt. Echter wil ik hier toch wel naartoe want het lijkt me wel leuk om te zien.

 2. Fietsen over het eiland

  Heb ik zin in inspanning? Nee, eigenlijk niet. Echter gaan we waarschijnlijk toch nog een dagje fietsen door Ibiza, waarschijnlijk gaan we dan ook naar zo’n Ibiza markt want die zit niet erg in de buurt van ons hotel. Mij werd verteld dat het heel heuvelachtig is in Ibiza dus ik ben heel erg benieuw hoe het zal uitpakken. Ik heb er wel heel erg veel zin in want Ibiza ziet er wel heel mooi uit en ik zal dan ook mijn ogen uitkijken.Martin Garrix

 3. Martin Garrix

  Dit staat vast. We hebben tickets voor een optreden van Martin Garrix. Hoe vet is dat! Ik kijk er echt heel erg naar uit om eindelijk eens naar een optreden te gaan van een grote DJ. Ik heb namelijk nog nooit een optreden van een DJ gezien. Het is wel op de laatste volle dag dat we daar zijn dus we zullen waarschijnlijk wel weer met een kater in het vliegtuig zitten (net zoals vorig jaar).stappen

 4. Dansen, sjansen en drankjes doen

  Ja, Ibiza zou Ibiza niet zijn als we gaan stappen. Gewoon gezellig drankjes doen, nieuwe mensen ontmoeten en de dag daarna lekker brak bij het ontbijtbuffet staan. Ik ben erg benieuwd hoe het uitgaansleven op Ibiza is en of het heel veel zal verschillen met Mallorca. Wat ik al wel heb gehoord is dat het allemaal heel erg duur is dus dat vind ik wel minder leuk hahaha. Maar daar zullen we vast wel iets moois op verzinnen.

 5. En nog veel meer!

  Dit zijn natuurlijk maar een paar dingen die we op Ibiza kunnen gaan doen maar er zijn nog een hoop dingen waar ik nog niks over heb verteld: zo hopen we natuurlijk BN’ers te spotten, lekker bruin te worden, de verjaardag van een vriend vieren (want hij wordt 18 wanneer we daar zijn!) en allemaal dingen waarvan we nu nog niet weten dat we dat gaan doen.

Wat zouden jullie gaan doen als je op Ibiza was?

Facebook Comments

Related Articles

Leave a Comment