Home Uncategorized Eindelijk! We mogen weer terrassen

Eindelijk! We mogen weer terrassen

by It's a nory story
986 views

Na maanden in lockdown gezeten te hebben mogen we weer het terras op! Nu moet ik zeggen dat ik het niet heel erg heb gemist omdat de afgelopen maanden het weer niet je-van-het was. Echter nu met het lekkere zonnetje heeft het toch wel iets. En dan wil ik het liefst wel lekker shinen in de stad.

De afgelopen maanden bestond mijn kledingkeuze voornamelijk uit comfybroeken en een net shirt of blouse, een echte videocall-meeting outfit noemen we dat. Netjes van boven, comfy vanaf het punt waar de camera het niet meer ziet. Je moet dan wel rekening houden dat je niet zomaar opstaat, want anders krijg je heel rare gezichten.

Shinen op het terras

Waar we eerst nog maar in die gekke tijd tussen twaalf en zes mochten terrassen, kunnen we nu helemaal los. Van zes uur ’s ochtends tot acht uur ’s avonds zouden we in principe op de stoelen buiten kunnen vertoeven. Nu we steeds meer vrijheid krijgen vind ik het wel leuk om er iets gezelliger uit te zien. Weer even een leuk jurkje aan of een nette broek met blouse doet wonderen voor je humeur. Bij mij in ieder geval zeker wel, want als ik mij goed kleed dan voel ik mij een stuk zelfverzekerder. Als je dan met iemand een afspraak maakt om te gaan terrassen dan is het ook wel leuk om daar schijnend te gaan zitten.

Nu is het voor dames een stuk moeilijker dan voor heren; een makkelijk, netjes poloshirt of overhemd kan voor een man al genoeg zijn. Er zijn echter wel wat punten waar je rekening mee moet houden bij de aankoop en dat is de boordmaat, borst en buikomvang. Door deze afmetingen te weten kan je de juiste maat van je overhemd of poloshirt. Dan zal hij ook niet te groot of te klein zijn. Bij Heerenzaak.nl geven ze je advies op maat voor herenkleding. Als je je gegevens doorgeeft zullen zij persoonlijk een advies geven over maat, pasvorm en merk. Want je wilt er natuurlijk wel zo goed mogelijk uitzien als je weer op het terras gaat shinen.

*Dit is een gesponsord artikel

Facebook Comments

Related Articles