Home Persoonlijk Een weekendje met mijn moeder naar London

Een weekendje met mijn moeder naar London

by It's a nory story
1789 views

Vorig weekend ben ik naar London geweest met mijn moeder. Dit hadden we namelijk gedaan als cadeautje voor het halen van mijn havo-diploma. We vertrokken vrijdag vroeg met de auto richting Brussel want daar stond de trein op ons te wachten.

We hebben veel gedaan in dat kleine weekend, ook zeker veel gelopen, maar het was het zeker waard! We zijn zelfs nog even bij mijn vakantiehuisje, Buckingham Palace, geweest. Ik had wel mazzel dat ik zo goed in vermomming was want het was druk! Niet normaal! Verder zijn we nog naar de Lush, Ted Baker en veel andere winkels geweest, hebben we bij Wagamama’s en Jamie’s gegeten en lagen ’s avonds super moe in ons bed. Dit weekend heb ik ook weer helemaal gevlogd, hij is ook best wel lang, maar hij is zeker de moeite waard om op je luie zondag te bekijken.

Wat vinden jullie het leukste aan London? Laat het weten in de comments!

Facebook Comments

Related Articles

2 comments

Pia 26 juni 2016 - 14:14

Helemaal afgekeken: leuk gedaan
Wij vertrekken morgen heel vroeg….. Hebben nog 6 plekjes overige bus

Reply
DesireeDesiree 26 juni 2016 - 10:16

Super weekend gehad! Heel veel gezien, gewinkeld en vooral gelopen. Mijn voeten doen nog zeer als ik er aan denk ?

Reply

Leave a Comment