Home Persoonlijk Writing a letter to Canada

Writing a letter to Canada

by It's a nory story
Canada

Foto: It’s a Nory Story

Een aantal weken geleden had ik me opgegeven voor een ruilactie over de hele wereld. Het onderwerp was sieraden en je kreeg dan een adres naar wie je de sieraden moest sturen en dan kreeg je van iemand anders ook iets aan sieraden.

Canada

Foto: It’s a Nory Story

Nadat ik me had aangemeld was ik het helemaal vergeten en op de laatste dag dat je het mocht verzenden heb ik me gehaast en snel het pakketje verstuurd. Na een aantal weken kreeg ik zelf een pakketje met super leuke oorbellen en een ketting uit Canada. De vrouw die dit naar mij had gestuurd had er een kaartje bij gedaan en in het kaartje stond dat ze had geprobeerd om mijn huis te zoeken op internet maar dit was haar niet gelukt. Ik vond dit zo lief dus dacht ik, ik stuur een brief terug!

Het leek me wel leuk om een kaartje te sturen met foto’s van Waalre. Aangezien ik best wel veel wilde gaan schrijven wist ik al meteen dat zo’n kleine kaart niet genoeg zou zijn. Daarom heb ik besloten om de brief zelf uit te typen en nog wat kleine informatie op de kaart zelf te zetten. Ik wist niet precies wat ik nou moest gaan vertellen dus begon ik maar gewoon met typen, zoals ik dat eigenlijk altijd doe, en er kwam uiteindelijk nog een heel A4’tje uit! het verbaasde me eigenlijk nog wel dat ik zoveel in het Engels kon schrijven maar uiteindelijk was het me toch gelukt. Ik heb vooral verteld hoe ik leefde en wat ik zowel allemaal doe. ook vertelde ik dat ik een blog heb waar ik verschillende dingen op post. Misschien heb ik dalijk ook mensen uit het buitenland die mijn blog volgen hahaha.

Canada

Foto: It’s a Nory Story

Dit is dus de hele waslijst geworden. Ik ben echt heel erg benieuwd wat ze ervan vind. Ik doe namelijk wel vaker mee met dit soort ruilacties maar ik stuur eigenlijk nooit een brief terug naar de gene die mij iets heeft gegeven maar aangezien ik toch niks te doen had en ik het briefje wat erbij zat wel heel lief vond had ik toch maar besloten om iets terug te sturen.

Facebook Comments

Related Articles

Leave a Comment